7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisa: Aldatılan eş dehşet saçtı

Balıkesir'den birlikte kaçan eşi ve sevgilisini takip ederek Manisa'da bulan öfkeli şahıs, eşinin sevgilisini öldürdü, 3 kişiyi de yaraladı.

Olay bugün saat 11.00 sıralarında Manisa'nın Kuşlubahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yaşar Bürcü, Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde 3 ay önce beraber kaçan Yüksel Demircan ile eşi Melek Bürcü'nün peşine düştü.

Eşinin ve sevgilisinin izini Manisa'da bulan öfkeli koca ve kardeşi Orhan Bürcü, 10 ZD 137 plakalı otomobille Kuşlubahçe Mahallesi Spil Sokak'ta bulunan bir kahvehanenin önüne geldi. Yaşar Bürcü, önce kahvehanedekileri dışarıya çıkardıktan sonra içeride oturan Yüksel Demircan'a pompalı tüfekle ateş etti. Demircan'ı ağır yaralayan Yaşar Gürcü, daha sonra kahvehaneden çıkarken çevreye ateş açarak Nurettin Taşkan, Nebi Güney ve Ziyanet Üstünyağız isimli vatandaşları çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaraladı.

Yüksel Demircan, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan 3 kişi ise SSK Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşar Bürcü ve Orhan Bürcü ellerindeki silahla kayıplara karışırken, Melek Bürcü'nün Yaşar Bürcü ile 10 yıldır evli olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

man
Yayın Tarihi : 21 Mart 2004 Pazar 00:01:49
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:47:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?