7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisa: Güvercin çalmak isterken canından oldu

Manisa’da 6 katlı bir binanın çatısında bulunan kümesten güvercin çaldığı ileri sürülen bir genç kaçmaya çalışırken, dengesini kaybederek apartman boşluğunun zeminine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şehitler Mahallesi Hürriyet Caddesi Sefa Sokak No: 30’daki altı katlı apartmanın çatısına çıkan Şahin Aluç isimli şahıs, Süleyman Uçar’a ait güvercin kümesinden dört güvercini montunun içine gizledikten sonra geldiği yoldan aşağı inmek istedi. Çatının karanlık olması nedeniyle dayanıksız kaplamayı fark edemeyen hırsız, kaplamaya çıktı ve kaplamanın kırılmasıyla apartman boşluğuna düştü.

Yaklaşık 6 metrelik yükseklikten zemine çakılarak kafasını yere vuran Ş.A.(Şahin Aluç)(17) olay yerinde yaşamını yitirdi. Apartman sakinlerinin gürültü üzerine fark ettiği olay polise bildirildi. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede Aluç’un yaşamını yitirdiği ve montunun içinde bir kısmı düşmenin etkisiyle parçalanmış güvercinler olduğunu tespit etti.

Polis ekiplerinin yardımıyla Şahin Aluç’un montunun içinden çıkarılan boynu kırılmış bir güvercin yaşatılmaya çalışılırken, bazı güvercinler de polislerin elinde can verdi. Aluç’un düştüğü apartman boşluğunun zemininde ve cesedin yanında, üzerinde taşıdığı sanılan bir bıçak da bulundu. Olayın ardından apartman önüne gelen Şahin Aluç’un yakınları ise polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Polis ekipleri, zaman zaman güç kullanarak şahsın yakınlarını uzaklaştırdı.

Aluç’un cesedi, olaya el koyan nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla otopsiye gönderildi.

MANİSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2004 Cumartesi 14:06:30
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:48:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çiğdem erduman IP: 78.175.23.xxx Tarih : 13.08.2012 04:25:08

 ne oldu şahin daha yeni büyüyen bir çocuktu kuş sevdalısıydı bu kadar kötü yorum yapmanız gerekmez  bu kadar kötü düşenceli olmamanız lazım çünkü o bir kuş sevdalısı ve kötü arkadaş kurbanıydı kötü düşüncelerinizi kendinize saklayın