7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisa: Tevfik Lav unutulmadı...


Maçın devre arasında çeşitli kulüp ve spor derneklerinin günün anısına plaket verdiği Tevfik Lav'ın eşi Vecihe Lav, duygulu anlar yaşadı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı izlemeye yakınları ve arkadaşları ile birlikte gelen Vecihe Lav, maç öncesi heyecanlı tavırlarıyla dikkat çekti. Manisa Valisi Orhan Işın, 1. Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Sami Demirel, Vestel Manisaspor Başkanı Cengiz Ergün ve yöneticiler tek tek Vecihe Lav ile tokalaşarak moral verdi.


Maçın devre arasında Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Cengiz Ergün ile Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Manisa Şubesi adına eski kulüp başkanı işadamı Tarık Almış, Tevfik Lav'ın eşi Vecihe Lav'a günün anısına çiçek ve şilt verdi. Bu sırada birbirlerine sarılan Tarık Almış ile Vecihe Lav gözyaşlarını tutamadılar.


Bu arada, her iki takım oyuncuları sahaya Tevfik Lav'ı unutmadıklarını gösteren dev pankartlarla çıktılar. Trafik kazasında hayatını kaybeden Tevfik Lav anısına yapılan maça binin üzerinde taraftar ilgi gösterirken, maçtan elde edilen gelirin Lav'ın ailesine verileceği belirtildi.

iha-manisa
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 10:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?