5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisa Belediye Başkan aday adayı Solmaz'dan, muhtarlara akşam yemeği

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Manisa Belediye Başkan aday adayı olmaya hazırlanan işadamı Hayrullah Solmaz, muhtarlara verdiği akşam yemeğinde sıkıntılarını dinleyerek projelerini anlattı.

Belediye başkan aday adaylığını resmen açıklamadığı halde geçen hafta gazetecilerle biraraya gelerek şehrin sorunlarını dinleyen Hayrullah Solmaz, dün muhtarlara verdiği akşam yemeğinde, "Şehir elden gidiyor, mahalleler çöküyor. Bu şehri yeniden kıpır kıpır hale getirmeyi, tüm dinamizmiyle yeniden harekete geçirmeyi vaat ediyorum. Hep birlikte Manisa’yı karış karış tarayacağız ve ne yapılacaksa birlikte karar vereceğiz" dedi.

Belediye başkanı seçilmesi durumunda gerçekleştireceği projelerini anlatan Solmaz, "Ben toplantılarımı dairede müdürlerle değil, halkın içinde sizlerle sabahın saat 3’ünde, 5’inde toplanarak yapacağım. Muhtarlar, Türk toplumunda çok önemli bir yere sahiptir ancak bugün maddi ve manevi anlamda gereken ilgiyi görmemekteler. Seçilirsem belediyede bir odayı Muhtarlar Derneği Başkanı için tahsis edeceğim. Belediyenin tüm çalışmalarında söz sahibi olacaksınız. En önemlisi maaşınızın yanında bir de belediyenin özelleştirmelerinde işi alan müteahhit firmalar, hangi mahallede çalışacaksa o mahallenin muhtarına iş süresince maaş verecekler. Ayrıca, muhtar da o işin denetleyicisi olacak. Herkes çalışacak. Hiçbiriniz boş durmayacak. Eğer eski düzeni istiyorsanız başka adayları desteklersiniz ama bu şehrin yaşanabilir bir kent haline getirilmesini isterseniz desteğinizi bekliyorum" diye konuştu.

Toplantıda muhtarlar, mahallelerindeki sıkıntıları dile getirdiler.

MANİSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2003 Salı 15:27:24
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?