30
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Manisa Belediyesi'nin kalitesi tescillendi

Manisa Belediyesi iki yıldır sürdürdüğü ISO 9001:2000 Kalite belgesini almaya hak kazandı. İki yıldır süren gayretli çalışmaların ardından dünya standartlarında kalite belgesi olan ISO 9001:2000'ni almaya hak kazandıklarını ifade eden Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Recep Kafes, kalite anlayışı çerçevesinde bundan sonrada hizmet edeceklerini söyledi. 

Dünya standartlarında kalite belgesi olarak adlandırılan ISO 9001:2000 kalite belgesini almaya hak kazandıklarını söyleyen Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Recep Kafes şöyle devam etti: 

"iki yıldır durmaksızın sürdürülen çalışmaların sonuca ulaştığını belirterek, Artık Manisa Belediyemiz aldığımız bu belge ile Avrupa Birliğine girmiştir. Bu belge norm kadro uygulaması, stratejik planlama, halkla ilişkiler, müşteri odaklı yönetim, karar mekanizmalarına çalışanların katılması ve birimler arası koordinasyon gibi birçok özellik incelenerek titiz çalışmalar sonucunda verilmiştir. Tüm birimlerimizle mesai mefhumu gözetmeksizin iki yıl gibi bir sürenin sonunda bu Avrupa Birliği ülkelerinde geçerliliği olan ISO 9001:2000 kalite belgesini almaya hak kazandık. Bu çalışmayı Türkiye'de ISO 9001:2000 alanında uzman olan en önde gelen kuruluşlardan TÜV (Avusturya Teknik Standartlar Kurumu)'den aldık" dedi 

Manisa Belediyesi gibi kalitesini ve standartlarını çoktan belirlemiş ve ispatlamış bir kurum ile çalışmaktan ve böyle bir kuruma ISO 9001:2000 kalite belgesini verecek olmaktan son derece memnun olduklarını belirte TÜV Türkiye Sorumlusu Yusuf Yılmaz, "İki gündür Manisa Belediyesinde 4 kişilik müfettiş heyetimiz ile çalışmaktayız. Manisa Belediyesi tüm birimleri ile bu kalite belgesini almayı hak etmiştir." dedi.
iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2007 Pazartesi 12:07:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?