4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisa el ele

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) il yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, bürokratlar ve siyasetçileri bir araya getirmek amacıyla 23 Mart Pazartesi günü Manisa el ele temalı kokteyl düzenleyecek.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Odanın 101.kuruluş yıldönümü şerefine 23 Mart Pazartesi günü Manisa el ele temalı kokteyl düzenlenecek. MTSO Başkanı Bülent Koşmaz konuyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan, Genel Sekreter Tamer Balatlı ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda kokteylin detaylarıyla ilgili bilgi verildi.

ARINÇ VE HİSARCIKLIOĞLU DA KATILACAK
Anemon Otel’de yapılacak olan kokteyle 22.Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali ve Belediye Başkanı ile bürokratlar, Manisa merkez ve ilçelerdeki tüm oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adayları ile çok sayıda davetli katılacak.

MTS Başkanı Bülent Koşmaz kokteylin düzenleniş amacıyla ilgili şunları söyledi: “Manisa’da göreve yeni seçilen arkadaşları şehirle kaynaştırmak, kurum ve kuruluşlar, siyasiler ile sivil toplum örgütlerini buluşturmak istiyoruz. Odamız bu anlamda önemli bir misyon üstlendi. Bu kokteylle yeni bir dönem başlatmak istiyoruz. Manisa’ya yeni, bir vizyon gerekiyor. Bunu el ele vererek başarmak istiyoruz.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 23:41:39
Güncelleme :20 Mart 2009 Cuma 00:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?