3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

'Manisa El Ele' büyüyor

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) "Manisa El Ele" projesine bir destek de Manisa milletvekillerinden geldi.

Yerel seçimlerin ardından ilk kez Manisa TSO'nun Ankara'da organize ettiği akşam yemeğinde buluşan AK Parti Milletvekilleri Mehmet Çerçi, Recai Berber, İsmail Bilen ve MHP Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay ile Ahmet Orhan, Manisa'nın sorunlarını birlikte çözme mesajı verdiler. CHP Milletvekili Şahin Mengü Ankara dışında olduğu için, AK Parti Milletvekilleri Bülent Arınç ile Hüseyin Tanrıverdi ise daha önceden planlanmış programları oldukları nedeniyle yemeğe katılamadılar.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile Ankara'da bir araya gelen AK Parti ve MHP Milletvekilleri, siyasetten, ekonomiye bir çok sorunu bu özel yemekte konuştular. Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz, öncelikle bu özel yemeğe katılan milletvekillerine Manisalılar adına teşekkürlerini iletti.

Koşmaz, yerel seçimlerden önce 'Manisa El Ele' sloganıyla çıkılan yolda her geçen gün büyük destek gördüklerini belirterek, "Herkesin dilinden düşürmediği Kayseri modelini Manisa'ya uyarlamamız gerektiğini düşünüyoruz. Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı diyaloglarla aşmalıyız. Bu düşüncemiz 101. yılını dolduran odamızın bu seneki misyonu olacak. Yönetim kurulumuz ile birlikte Ankara'da yaptığımız çeşitli ziyaretlerde de bu misyonumuzu anlattık. Artık Manisa'yı kavgalarla değil, hayırlı işlere atılan imzalarla konuşulmasını arzu ediyoruz. Bu konuda da Manisa Milletvekillerimiz bizi yalnız bırakmadıklarını bu özel yemeğimizde yer alarak gösterdiler. Kendilerine katılımları için bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 14:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?