30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisa Emniyetine 54 araç takviyesi

Manisa Emniyet Müdürlüğü'ne sanayici ve işadamları, çeşitli sivil kuruluşlar ile hayırseverler tarafından bağışlanan 45 adet otomobil ile 9 adet motosiklet, kokteyl ile tanıtıldı. Bağış yapanlar, plaketle ödüllendirildiler. 

Göreve geldiği günden bu yana Emniyet Teşkilatı'nın araç ihtiyacını karşılamak amacıyla iş adamları, oda başkanları ve kuruluşlarla görüşmeler yapan Emniyet Müdürü Adem Aydemir, kuruma 34 adet otomobil, 3 adet de motosiklet bağışlanmasını sağladı. Emniyet Müdürlüğü personeli ise kampanyaya 6 adet motosiklet ve 11 adet otomobil bağışlayarak katıldı. 

Polis Lokali'nde düzenlenen kokteyle 22. dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Vali Refik Arslan Öztürk, Belediye Başkanı Bülent Kar, CBÜ Rektörü Prof.Dr. Semra Öncü, Başsavcı Sait Gürlek, AK Parti Manisa milletvekilleri Mehmet Çerçi, İsmail Bilen, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MTSO) Bülent Koşmaz, daire amirleri, oda başkanları, siyasiler ve çok sayıda dernek başkanı ile konuk katıldı. 

Törende konuşan Emniyet Müdürü Adem Aydemir, kampanya ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bu kampanya vatandaşla polisin dayanışmasının ne kadar olumlu sonuçlar verdiğini gösterdi. Hayırsever işadamları ve bazı kurum ve kuruluşların katkıları ile Emniyet Müdürlüğümüzün personelinin maaşlarından yaptıkları fedakarlık ile kurumumuza 54 adet araç aldık. Bunlar Manisa halkına huzur ve güven daha iyi bir şekilde sağlanarak geri dönecektir. Manisa polisine verilen destek güvenliğe verilmiştir. Çünkü huzurun olmadığı hiç bir yerde ne demokrasi olur, ne de istihdam olur. Bu nedenle ihtiyaçlarımızın karşılanmasında gösterilen duyarlılıktan dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

22. dönem TBMM Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç ise “Emniyet teşkilatımızı tebrik ediyorum. Halkımız polisin yaptığı çalışmalardan memnundur. Bunun bir göstergesi olarak emniyet mensuplarının daha çok başarılı olması için katkıda bulunmuştur. Emniyet mensuplarının kendi imkanlarıyla bu kampanyaya katılması mutluluk vericidir. Bu bağlamda polisin özlük haklarının daha iyileştirilmesi noktasında çalışmalar sürüyor. Biz polisimizi, askerimizi çok seviyoruz. Zaten bu amaçla Manisa'da yeni bir polisevi açılması için yer arayışındayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Emniyet Müdürlüğüne bağışta bulunan aralarında MTSO ile MESOB'un da bulunduğu, sivil toplum kuruluşları ile iş adamları ve emniet personel adına bir emniyet görevlisine plaketleri verildi. Törenden sonra bağışlanan araçlar ve motosikletler şehir turu attı.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 09:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?