30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisa kırmızıya bürünecek

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetimi, 8 Eylül Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluş günü öncesinde şehrin sokaklarını Türk bayraklarıyla donattı.


MTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Ahmet İgan, Tevfik Yavaş ve Genel Sekreter Güvenç Özer ile oda personeli tarafından dağıtılan Türk bayrakları Manisalılardan büyük ilgi gördü.


Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan bu dönemde yönetim olarak Manisalılara Türk bayrağı dağıtma kararı aldıklarını belirten MTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, “Odamızın 100. yıl etkinleri kapsamında bu yıl birçok başarılı projeye imza attık. Bayrak projesi de bunlardan bir tanesidir. 8 Eylül Manisa’mız için çok özel bir gün. Bugünün kıymetini bilmeli ve gelecek nesillere iyi anlatmak zorundayız. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemi yaşıyoruz. Bizde Manisalılara bugüne özel Türk bayrakları hazırlattık. Çünkü Türk bayrağı, Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü, hürriyet ve istiklalini temsil eder. Dolayısıyla Türk bayrağı hepimizin şeref ve namusunun sembolüdür. Coşkuyla kutladığımız bugünde böyle bir projeyle halkımızın kurtuluş coşkusuna bizler de ortak olmak istedik” diye konuştu.


70 x 105 ebadında hazırlanan 5 bin bayrak Manisalılara dağıtıldı. Vatandaşlar bayraklardan kapmak için adeta birbirileriyle yarıştılar.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 17:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?