30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisa köylerei KÖYDES ile canlanıyor

Manisa İl Genel Meclisi Daimi Encümeni AK Partili Mustafa Çalık, son yıllarda KÖYDES projesi kapsamında yapılan ardımlarla köylerin şehirleştiğini ifade etti.


İl Genel Meclisi Daimi Encümeni Mustafa Çalık, İl Genel Meclis Üyesi Ekrem Demiran ile birlikte kilit taş döşenen Emcelli köyünde incelemelerde bulundu

KÖYDES projesi kapsamında bütün köylerin çamurlu yollardan kurtulduğunu ifade eden Çalık, "Manisa'nın köyleri son yıllarda KÖYDES yardımlarıyla birçok hizmete kavuştu. Sarıgöl ilçemizin 29 köyünün tüm yollarına asfaltlama yapıldı. Köylerimizin tamamına 100 bin metre karelik kilit taş verildi ve köy içi yollarına döşendi. İlçemizin 3 köyüne kanalizasyon yapıldı. Köylerimizin ayrıca içme suyu sorunu giderildi. İçme suyu için 30 derin kuyu sondajı yapıldı. Bu yıl bir köyümüz için düğün salonu plana alındı. Elektrik şebekesi yetersiz olan köylerimizin yeni hatları çekilmektedir. Köylerimizde park alanları yapıldı. KÖYDES yardımlarıyla köylerimiz adeta şehir gibi oldu." dedi.


Köylere yardımların devam ettiğini belirten İl Genel Meclisi Daimi Encümeni Mustafa Çalık, "Yeter ki muhtarlarımız köy ile ilgili güzel projelerle gelsinler. Biz yapılması gereken ne iş varsa destek olmaya hazırız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 15:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?