4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisa protokolüne veda yemeği

Manisa protokolü, atamalar nedeniyle Manisa'dan ayrılmaya hazırlanan Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek ve Manisa Emniyet Müdür Vekili Ali Atmaca onuruna verilen, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün düzenlediği veda yemeğinde bir araya geldi.


Belediye Akpınar Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Vali Celalettin Güvenç, MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Halil İbrahim Limoncuoğlu, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, İl Jandarma Komutanı Albay Mürsel Şahin, Emniyet Müdür Vekili Ali Atmaca, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Vekili Yaşar Coşkun, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Sait Türek katıldı. Veda yemeğine davetli olan Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, toplantısı nedeniyle yemeğe katılamadı. Ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuklarıyla yemekte bir araya geldikten sonra görev yaptıkları Manisa iline atamaları nedeniyle veda etmeye hazırlanan Başsavcı Sait Gürlek ve Manisa Emniyet Müdür Vekili Ali Atmaca'ya Manisa'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Ergün; "Manisa'ya önemli hizmetleri olmuş Sayın Cumhuriyet Başsavcısı Sait Gürlek ve Emniyet Müdür Vekili Ali Atmaca'ya başka illerde görevlerine devam etmek üzere uğurluyoruz. Eminim ki gittikleri yerlerde Manisa'da gösterdikleri başarılı performansın daha fazlasını bulundukları iller için gerçekleştirecekler.

Manisa Belediye Başkanı seçildiğim günden bugünü kadar aynı ilde Manisa için çalışmış olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendileri artık gittikleri illerde Manisamızın birer gönüllü elçisi oldular.

Bir kez daha Manisalılar adına Manisa için gösterdikleri performans ve özveri için Sayın Başsavcı ve Sayın Emniyet Müdür Vekili'ne teşekkür ediyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 17:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?