5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisa Spil'e seyir terası

MANİSA SPİL'E SEYİR TERASI

Manisa Belediyesi, Kır Kahvesi mevkiinde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait boş alana seyir terası yapılabilmesi için fizibilite çalışması başlattı.

Kentin muhtelif yerlerinde inceleme gezisi yaparak sorunların yerinde incelemek isteyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, doğayla iç içe, yeşilliklerin arasında ve Manisa’nın büyük bir bölümünü kuş bakışı görebilen Kır Kahvesi mevkiindeki Belediye’ye ait olan alanın ‘Seyir Terası’ olarak halkın hizmetine açılması için çalışma başlatılacağını belirtti.

Yapılacak çalışmayla terasın içerisinde kafeterya ve çocuk oyun alanlarının yer alacağı belirtildi. Belediye proje ekibine söz konusu alan ile ilgili çalışma yapılması yönünde talimat veren Başkan Cengiz Ergün, Manisalılara ve Manisa’ya dışarıdan gelen misafirlere seyirlik keyif yaşatmak amacıyla mülkiyeti Belediye’ye ait olan alana ‘Seyir Terası’ inşa edilmesi için gerekli çalışmaların kısa sürede başlatılacağını söyledi.

Manisa’nın tarihi ve turistik güzelliklerinin oldukça fazla olduğunu ancak çeşitli nedenlerle bu güzelliklerin görülmediğini belirten Başkan Ergün, “Manisa’mız hem tarihi dokusuyla, hem de doğal güzellikleriyle önemli bir şehrimiz. Ancak Manisa’mızın bu güzelliklerini ne yazık ki ne anlatabilmişiz, ne de gösterebilmişiz. Kır Kahvesi mevkiindeki mülkiyeti belediyemize ait olan boş alana Seyir Terası inşa ederek, bu ihtiyacı bir nebze olsun gidermek istiyoruz. Şu an düşünce aşamasında olan bu alanı inşa etmek için gerekli proje çalışmalarına başlayacağız. Teras tamamlandıktan sonra Manisalı hemşerilerimize ve Manisa’ya dışarıdan gelecek misafirlerimize kentimizin güzelliklerini gösterme fırsatı yakalayacağız. Tabi bu güzellikleri korumak da hepimizin görevi” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 14:13:02
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 15:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?