5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

'Manisa Tarzan'ı intihara kalkıştı!

MANİSA'DA GARİP BİR İNTİHAR GİRİŞİMİ

Manisa'da bir şahıs, "Ben Manisa Tarzanı'na benziyorum. Dizide oynatmazsanız kendimi öldürürüm" diyerek boğazına dayadığı cam parçasıyla intihara teşebbüs etti.

Manisa'da basın bürolarını dolaşarak, Tarzan Ahmet Bedevi'ye benzediğini ve Sevgi Yolu'nda yaptığı gösterilerle büyük ilgi topladığını söyleyen Mürsel Alkış (40) isimli vatandaş, gazetecilerden ilgi göremeyince ilginç bir eyleme imza attı. Akşam saatlerinde Hükümet Konağı önünde bulduğu cam parçasını boğazına dayayan Alkış, bayrak direği ipini de boğazına doladı. Polis ekipleri ve meraklı vatandaşları çevresine toplayan Alkış, boğazına dayadığı cam parçasıyla kendisini öldüreceğini söyledi. Mürsel Alkış,

"Ailemin yanına gidemiyorum. Günlerdir aç susuz geziyorum ama kimseden yardım alamıyorum" dedi. Şahıs, bu sırada cam kırığıyla bileğini kesti.

Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan kendisine nakdi yardım yapıldığı öğrenilen şahıs, daha sonra intihara teşebbüs eyleminin gerçek nedenini açıklayınca çevredeki vatandaşlar şaşkına döndü. "Ben Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi'ye çok benziyorum. Sevgi Yolu'nda tiyatro oynadım. 300 kişi beni alkışladı. Hatta benimle fotoğraf çektirenler de oldu. Madem ki böyle bir imkan elime geçmiş ben de ünlü biri olmayı hak ediyorum. Canımdan bezdim. Dizilerde, filmlerde rol almak istiyorum. Yardım edin bana, yoksa kendimi öldürürüm" diyen Alkış, polis memurlarını dakikalarca uğraştırdı. Polisin yardım sözünü aldıktan sonra ikna olan Alkış, cam kırığını elinden atarak, boynundaki ipi açtı ve teslim oldu. Bu sırada, "Bana yardım edilmezse gider bir yerde kendimi yüksekten atarım" diyen Alkış, ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

MANİSA'DA GARİP BİR İNTİHAR GİRİŞİMİ
MANİSA'DA GARİP BİR İNTİHAR GİRİŞİMİ
MANİSA'DA GARİP BİR İNTİHAR GİRİŞİMİ
MANİSA'DA GARİP BİR İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 19:07:05
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 23:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?