4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisa Ticaret Borsası seçimleri

Seçimler Ticaret Borsası Korbey Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçimlerde 256 üyenin büyük bölümü oy kullandı. Tek listeli seçimlerde Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar beraberinde Meclis Başkanı Ergün Türek ile birlikte üyelerle yakından ilgilendi.

4 yıldır görevde olan meclis yönetiminin aynı kadroyla göreve devam edeceğini ifade eden Başkan Koşar, yönetime 3 yeni ismin katılacağını, mevcut yönetimden 3 üyenin de Canlı Hayvan Borsası'nda göreve devam edeceğini belirtti. Koşar, "Manisa’ya güzel hizmetler yaptık. Yine önümüzdeki dönemde hem ilimize hem de ülke ekonomimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bugün aynı zamanda Aşure Günü olması sebebiyle seçimlerde üyelerimize aşure ikram ettik. Seçimlerin tüccarımıza, çiftçimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Seçimler esnasında Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Adem Aydemir de Başkan Arif Koşar’ı ziyaret ettiler. Seçimlerde Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül de üye sıfatıyla oy kullandı. 14 asil ve 14 yedek meclis yönetim kurulu üye listesi belirlendi. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle genel kurul delegelerinin belirleneceği açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 15:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?