8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Manisa'da acı kaza: Kocaya kaçan kız ölüme gitti

Manisa'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada ölen kız ile yaralanan gencin birlikte kaçtıkları öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, dün saat 21:30 sıralarında meydana gelen kazada, Akhisar İlçesi'nden Manisa istikametine giden Ahmet Bayram (25) idaresindeki 45 F 6036 plakalı otomobil, Dilek Beldesi yakınlarında hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen 35 AK 5449 plakalı kamyonla çarpıştı. Otomobil, çarpışmanın etkisiyle kendisiyle aynı istikamette seyreden İstanbul Seyahat firmasına ait Hasan Sandıkçı idaresindeki 34 LGM 23 plakalı yolcu otobüsüne çarptı. Kazada, otomobilde bulunan yolculardan Muammer Yıldırım (21) ile Gülay Öztürk (20) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Ahmet Bayram ile Hakan Yücetürk, ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan Hakan Yücetürk, daha sonra İzmir Yeşilyurt Hastanesi'ne sevk edildi.
Kazaya neden olduğu ileri sürülen otomobil hurdaya dönerken, motor bölümünün parçaları kaza mahallinde geniş bir alana dağıldı. Vida yüklü kamyon ise çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapanırken, bekletilen yolcu otobüsünün başka bir şoförle yola devam etmesine izin verildi.
Kazada ölenlerin cesetleri otopsi için Saruhanlı İlçesi Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma ve polisin yaptığı araştırmada, kazada hayatını kaybeden Gülay Öztürk ile ağır yaralanan Hakan Yücetürk'ün, birlikte Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nden kaçtıkları öğrenildi. Kazada ölen Muammer Yıldırım ile yaralı Ahmet Bayram'ın da arkadaşlarına yardımcı oldukları belirtildi.
MANİSA-İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2004 Çarşamba 20:40:16
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?