7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisa'da işsizlik cinneti

Manisa’da uzun süredir işsiz olduğu için bunalıma giren bir kişi, av tüfeğiyle evinde rastgele ateş ederek odalarını ve eşyalarını kullanılamaz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde Adnan Menderes Mahallesi Cihan Sokak 28 nolu evde ikamet eden Yavuz Koşupınar, cinnet geçirerek önce evinin balkonundan havaya ateş etmeye başladı. Daha sonra içeriye giren öfkeli baba, bu kez de evinin içinde rastgele ateş ederek odalarını ve eşyalarını kullanılamaz hale getirdi. Ailesinin polise haber vermesi ile birlikte olay yerine gelen emniyet görevlileri Koşupınar’ı, elindeki tüfeği bırakması için ikna etmeye çalıştı. Bu sırada Yavuz Koşupınar, "Ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim. İş için hangi kapıyı çaldıysam yüzüme kapandı. Bakmak zorunda olduğum bir yavrum ve eşim var. Mahallenin bakkalına bile 400 milyon lira borcum var. Eğer iş bulamazsam bugün değil yarın mutlaka bir felakete neden olmaktan korkuyorum" dedi. Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Fikri Özsoy’un uzun süren ikna çabaları sonucu Yavuz Koşupınar elindeki tüfeği bırakıp teslim oldu.

Gülay Koşupınar ise eşinin uzun süredir iş aradığını fakat bulamadığını belirterek, "Biz de ondan ekmek bekliyoruz. Evimizde başka eli ekmek tutan yok. Onun bir an önce iş sahibi olmasını istiyoruz" dedi.

MANİSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2004 Cumartesi 14:38:18
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?