30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisa'da KEY ödemeleri

Manisa Ziraat Bankası'ndan günde 1000 kişiye 500 bin YTL KEY ödemesi yapıldığı açıklandı.


Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemeleri için sabahın erken saatlerinden itibaren Ziraat Bankası önünde sıraya giren vatandaşların oluşturduğu kuyruk yol kapattı. Manisa'da KEY ödemeleri nedeniyle vatandaşlar Ziraat Bankası'na akın etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren banka kapısına yığılan vatandaşlar sıra kapabilmek için yarıştı. Günün ilerleyen saatlerinde oluşan insan kuyruğu önce banka dışına ardından caddeye taştı. Ziraat Bankası'nın arka kısmındaki ek bina kapsından başlayan kuyruk Kuyumcular Çarşısına kadar uzadı.


Kızgın güneşin altında sıranın kendisine gelmesini bekleyen vatandaşlar, yaşanan bazı karışıklıklar nedeniyle tepki gösterdiler. Ne kadar alacaklarını bilmediklerini dile getiren bazı vatandaşlar, internetten öğrendikleri miktarın banka tarafından da onaylanması için dua ettiler.


Ziraat Bankası Müdürü Tamer Karaman, Türkiye genelinde 8,5 milyon kişiye KEY ödemesi yağılacağına dikkat çekerek, "Manisa'da da vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli önlemleri aldık. Hafta sonu da mesai yapacağız. Günde 1000 kişiye 500 bin YTL ödeme yapıyoruz. En kısa zamanda ödemeler bitecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 12:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?