30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisa'da Kutsi rüzgarı

K Parti Manisa Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 1. AK Gençlik Dostluk ve Kardeşlik Günleri Balkan Buluşması kapsamında ünlü şarkıcı Kutsi, Balkan Türkleri temsilcilerinin de katıldığı binlerce kişiye müzik ziyafeti verdi.


Yunanistan, Kosova, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Makedonya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) gelen bakan, milletvekili, belediye başkanı gibi üst düzey temsilcilerin yanı sıra TBMM 22. Dönem Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç ile milletvekillerinin katılımıyla organize edilen ve gün boyu süren Balkan Buluşması etkinlikleri, akşam Cumhuriyet Alanı'ndaki Kutsi konseriyle devam etti. Alanı dolduran binlerce kişi, ünlü şarkıcı Kutsi'yi coşku dolu alkışlarıyla karşıladı. Kutsi birbirinden güzel parçalarla alanı dolduran Manisalıları coşturdu

Konser arasında Arınç, Kosovalı Bakan Mahir Yağcılar ile birlikte sahneye çıkarak, Manisalıları selamladı. Arınç, önümüzdeki yıllarda da söz konusu buluşmanın gelişerek devam edeceğini söyledi. Bir süre önce bağımsızlığını kazanan Kosova'nın Çevre Bakanı Mahir Yağcılar ise "Bağımsız Kosova'yı ilk tanıyan Türkiye'ye halkım adına bir kez daha şükran duygularımızı iletiyorum. Sizleri çok seviyoruz. Biz Osmanlı'nın miras bıraktığı topraklarda
yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Bizi Manisa'da buluşturan AK Parti Gençlik Kolları'na ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi. Konuşmaların arından Arınç, ünlü sanatçı Kutsi'ye çiçek verdi.
Konserine devam eden Kutsi eski ve son albümünden beğenilen eserleri seslendirdi. Kalabalığın ön sıralarında Kutsi'ye sevgi gösterilerinde bulunan hayranları, ünlü sanatçıya şarkılarında eşlik etti. Gece boyunca konser havai fişek gösterileri ile renklendi.

..
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 11:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?