7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisa'da ramazan ayı etkinlikleri başladı

Şiir konseri öncesi Belediye Başkanı Bülent Kar, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Yavuz Özgün, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar Manolya Meydanı’nda toplanarak, trafiğe kapatılan Mustafa Kemal Paşa Caddesi’nde yürüyerek konserin düzenlendiği Cumhuriyet Meydanı’na gittiler.

Manisa Belediyesi ile Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği işbirliği ile İnci Akü’nün sponsorluğunda gerçekleştirilen konsere daha sonra Vali Orhan Işın ile eşi Aysel Işın da katıldı. Ünlü sanatçı sahneye alkışlar eşliğinde geldi. Yaklaşık 3 bin kişinin dinlemeye geldiği konserde birbirinden güzel ve beğenilen şiirlerini seslendiren İbrahim Sadri, sevenlerinden büyük ilgi gördü. Şiirleri arasında anlattığı bazı hüzünlü hikayeler ise duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Sahne arkadaşlarının şarkılarıyla süslediği konserinde zaman zaman isteklere de yer veren ünlü sanatçı, Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Bu arada, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Yavuz Özgün, sanatçı İbrahim Sadri’ye mesir macunu hediye ederken, Belediye Başkanı Bülent Kar da bir buket çiçek sunarak teşekkür etti.

iha-manisa
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2004 Cumartesi 11:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?