30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisa'da silahlar konuştu!

Polisin de karşılık vermesiyle yaşanan çatışmada, bir polis memuru ile işletmeci yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, sabıkalı A.T. ile G.K'yı takibe aldı.

Polis, Dış Mahalle olarak bilinen Spil Dağı eteğindeki kahvehaneye, zanlıların peşinden girdi. Zanlıların konuştuğu kahvehanenin işletmecisi T.H, bir süre sonra, silahını çekerek polislere ateş açtı. Polislerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

Sivil polislerin çağrısıyla olay yerine takviye ekip gönderildi. Olayda, Narkotik Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Necmettin A. kasığından, işletmeci T.H. ise ayağından yaralandı.

Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan polis memuru Necmettin A. ameliyata alınırken, T.H'nin ise tedavisi ayakta yapıldı.

Çatışma sırasında yaşanan kargaşadan yararlanarak kaçan A.T. ve G.K'nin yakalanması için operasyon başlatıldı. Polis ekipleri, G.K'yi, ormanlık alanda saklanmaya çalışırken yakalayarak, gözaltına aldı. Diğer şüphelinin aranmasına devam edildiği belirtildi.

Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir, çatışmanın yaşandığı kahvehanede incelemede bulunduktan sonra hastaneye geçerek yaralı polis memurunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BİRAHANEDE DE 2 KİŞİ SİLAHLA VURULDU

Öte yandan, Karaköy mevkindeki bir birahanede de 2 kişi silahla vuruldu.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, M.G. isimli kişi, birahane işletmecisi olan damadı Hasan Gazi Yıldırım'la tartışmaya başladı. M.G, daha sonra silahını çekerek damadını kurşunladı. Olayda Yıldırım ile birahanede müşteri olarak bulunan Hakan Yener yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, M.G. emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

AA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 08:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?