8
Mayıs
2024
Çarşamba
MANİSA

Manisa'da sokak ortasında gelin kavgası

 Manisa'da, bir kaç yıl önce gelinlerini başka bir gence kaptıran karı-koca, gelinlerinin kaçtığı gencin ablası ve annesini parkta görünce saldırarak dayak attı. Olayda yaralanan yaşlı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olay, Hükümet Konağı karşısındaki Emekliler Parkı'nda saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hayri-Hamide Akdeniz çifti, oğulları Erkul Akdeniz ile evli olan Yasemin Akdeniz'in bir kaç yıl önce Ozan Menteş isimli gence kaçmasını bir türlü gururlarına yediremeyince gencin ablası İnci Menteş ve annesi Gülnazik Menteş'e sokak ortasında saldırıp dövdüler. Kavga sırasında tesadüfen olay yerinden geçen Nevzat Sayılır isimli şahıs, saldırganları korkutmak amacıyla belinden çıkarttığı kuru sıkı tabancayla havaya ateş ederek kavgayı durdurdu. Saldırgan Akdeniz çifti ise olay yerinden kaçtı.


Yüzünden ve başından aldığı yumruklarla olay yerinde yığılıp kalan 65 yaşındaki Gülnazik Menteş'in kızı İnci Menteş telefona sarılarak olay yerine ambulans istedi. Bu arada anneannesini yerde gören minik Fehmi Menteş ise "Ne olursunuz kurtarın anneannemi " diyerek ağladı.


Yaralı Gülnazik Menteş, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Polis, kuru sıkı tabancayla havaya ateş eden Nevzat Sayılır'ı olayın tek görgü tanığı olarak gözaltına alırken ruhsatsız kuru sıkı tabancaya da el koydu.


Gülnazik Menteş'i döverek olay yerinden kaçtığı ileri sürülen Hayri ve Hamide Akdeniz çiftini yakalamak için harekete geçen polis saldırganların evine gitti, ancak Akdeniz çifti, bulunamadı. Her iki tarafı tanıyanlar ise Akdeniz ve Menteş aileleri arasında eskiye dayalı bir gelin kaçırma tartışmasının bulunduğunu söylediler.

MANİSA-İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2004 Cuma 19:03:58
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?