7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisa'da trafik kazası: 2 ölü

Manisa'da meydana gelen trafik kazasında, işadamlarının bulunduğu otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu, iki işadamı hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı.


Olay dün gece saat 23.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Balıkesir'e giden Ahmet Pehlivan idaresindeki 34 RGV 19 plakalı otomobil, Manisa merkeze bağlı Selimşahlar Beldesi yakınlarında dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak yolun solundaki sulama kanalına uçtu. Ters şekilde kanalın suyuna gömülen otomobilin sürücüsü işadamı Ahmet Pehlivan (36) ile araçta yolcu olarak bulunan işadamı arkadaşı Birol Girgin (30) olay yerinde hayatını kaybetti. İzmirli işadamlarının boğularak öldüğü tespit edilirken, araçta yolcu olarak bulunan işçi Mustafa Arslan (35) ise hafif yaralı şekilde araçtan çıkmayı başardı.


Olay yerine gelen Bölge Trafik ve Manisa İtfaiye ekipleri, Mustafa Arslan'ı ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Otomobil altında kalan iki işadamın cesetleri yoğun uğraşlar sonucu kanaldan çıkarılabildi.


Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan ve kazanın şokunu üzerinden atmaya çalışan işçi Mustafa Arslan, "Balıkesir'e dost ziyaretine gidiyorduk. Otomobili kullanan kişi ve arkadaşı İzmir-İstanbul arasında tekstil sektöründe ticaret yapıyor. Ben ise onların yanında çalışıyorum" dedi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

MANİSA-İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2004 Pazar 16:01:02
Güncelleme :12 Mayıs 2004 Çarşamba 12:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?