30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisa'da trafik kazası:3 ölü

Manisa-İzmir Karayolu Sabuncubeli mevkiinde kontrolden çıkan sondaj makinesi yüklü kamyon devrildi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

İzmir'den Balıkesir istikametine gitmekte olan Yasin Yelten idaresindeki 34 PP 528 plakalı kamyon, Sabuncubeli mevkiinde, Manisa'ya 15 kilometre mesafedeki Atatürk Çeşmesi yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, devrildi. Keskin virajı alamayan kamyonun kasasındaki sondaj makinesi düştükten sonra kamyon da dere yatağına yuvarlandı. Feci kazada araç sürücüsü Yasin Yelten ve yolcular İsmail Anıl (25)
ile Serdal Şenel (27) olay yerinde hayatını kaybetti.

Cesetler ve aracın kasasındaki iş makinesine ait parçalar çevreye saçıldı. Araçtan sızan mazot nedeniyle polis ve jandarma çevrede önlem alırken, yol tek şeritli olarak trafiğe açık tutuldu.


Olay yerinde inceleme yapan polis ve jandarma ekipleri, el feneriyle ölen şahısların kimliklerini aradı. Polis, kamyonun ruhsat sahibi olan Mustafa Günhan'a ulaşarak kazayı bildirdi. Ölen şahısların İzmir'den yükledikleri sondaj makinesini Balıkesir'e götürmek üzere yola çıktıkları bildirildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

İha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 08:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
büşra babür IP: 78.183.215.xxx Tarih : 9.03.2008 15:53:43

bence bu kaza çok kötü acaba bu kişinin aileleri nasıl bir durumda hepinizi allah rahmet eylesin