4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

ManisaGaz’dan 45 aboneye 45 hediye

ManisaGaz, 17 Ağustos -15 Kasım 2009 tarihleri arasında abonelik işlemini yaptıranlar içerisinden, 45 aboneye 1 adet otomobil, 5 değişik markada 14 adet kombi ve 30 adet doğalgaz sobası hediye edecek.

ManisaGaz bu yıl doğalgaz kullanımı teşvik etmek amacıyla kampanya başlattı. Konuyla ilgili Saruhan Otel’de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Erdal Nohutçu, ManisaGaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk, Bölge Müdür Yardımcısı Volkan Altınok ve ilgili firma temsilcileri katıldı.

ManisaGaz’ın çalışmaları hakkında bilgiler veren Manisagaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk, “ManisaGaz A.Ş. Manisa, Akhisar, Turgutlu ve Muradiye lisans bölgesinde EPDK’ dan almış olduğu gaz dağıtım lisansı ile 2006 yılında doğalgaz dağıtım faaliyetine başlamıştır. Bugüne kadar yaklaşık 500 km’yi bulan altyapı imalatıyla, 91.000 adet konut için doğalgazı kullanıma hazır hale getiren ManisaGaz, 34.400 adet abone ve 28.200 adet aktif gaz kullanıcısına ulaşmayı başarmıştır. Bu başarının ortaya çıkmasında doğalgazın ekonomik, konforlu, güvenli bir yakıt olarak öne çıkması ve ayrıca ManisaGaz’ ın yürüttüğü çalışmaların etkin ve verimli olması çok önemlidir” dedi.

Doğalgazın en ucuz yakıt olduğunu vurgulayan Selçuk, “Doğalgaz; özellikle ticari kullanımlarda, merkezi sistem bina ısıtmalarında ve bireysel mutfak kullanımı ile birlikte ısınmada, birim fiyatlarının en tepeye ulaştığı dönemde dahi doğru sistem tercihi ve bilinçli kullanımla alternatif yakıtlardan daha ucuz kullanım imkânı sunmuştur. Geçen yıla oranla bu yıl yüzde 44 daha ucuz olan doğalgaz güncel veriler ışığında hazırladığımız tablolardan da görüleceği üzere Doğalgaz, tüpgazdan (LPG) 5 kat, elektrikten 4 kat ve kömürden ise asgari yüzde 30 daha ucuzdur. Yine geçmiş dönem verilerine bakıldığında gaz kullanım yaygınlığının sağlandığı Manisa’da her yıl hava kirliliği değerleri önemli derecede düşme eğilimi göstermiştir. 2009-2010 kış sezonunda ise Manisa’da yaşayan her vatandaş, yeni gaz kullanıcılarının da sisteme girmesiyle birlikte daha temiz hava ve daha temiz çevreye kavuşacak, hava kirliliğinden kaynaklı solunum yolu hastalıkları için hastanelerdeki kuyruklar ortadan kalkmış olacaktır” diye konuştu.

ABONE OLANA ARABA!

Düzenlenen kampanyaya dikkat çeken Selçuk şunları söyledi: “Ekonomik, konforlu ve güvenli bir yakıt olan doğalgazı daha da yaygın hale getirmek için uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ve Holdingimize bağlı şirketlerde bir ilk olan, belki Manisa’da da ilk olan ve yasal izinleri alınmış olan hediyeli bir kampanya dönemini başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyada şirketimiz, Milli Piyango İdaresi’nden alınan izinle 17 Ağustos -15 Kasım 2009 tarihleri arasında abonelik işlemini yaptıranlar içerisinden, çekilişle 45 abonesine 45 hediye verecektir. Manisa il kodunun 45 olması dolayısıyla 45 hediye seçimi yapılmıştır. Mevcut durumda doğalgaz da görülen yaygınlaşmanın sevindirici rakamlara ulaşmış olması sevincinin paylaşılması ve kampanyanın daha da dikkat çekici olması istendiğinden büyük hediyenin binek tip araç olmasına karar verilmiştir. 45 hediyenin dağılımı; 1 adet FIAT Albea Sole, 5 değişik markada 14 adet kombi ve 30 adet doğalgaz sobası şeklinde olacaktır. 45 Aboneye 45 Hediye kampanyamız, Milli Piyango İdaresinin; 13.08.2009 tarih ve 1577 - 7421 sayılı izni ile düzenlenmiştir.”

ÇEKİLİŞ USUL VE ESASLARI

Verilen bilgiye göre talihlilerin çekilişi 11 Aralık 2009 tarihinde Manisa Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonu’nda, saat 17.00’ de, noter huzurunda ve halka açık şekilde yapılacak. Şirket kayıtlarından katılım hakkı elde edenlerin adı – soyadı, abone no ve adres bilgilerine takip eden sıra numarası verilerek çekiliş heyetine ibraz edilmek üzere katılım listesi oluşturulacak. Kayıtlı katılımcı sayısının rakam hanelerini oluşturacak kadar numaralı topların çekilmesi suretiyle önce asil talihliler ve sonra yedek talihliler belirlenecek. Talihlilerin listesi Manisa’da yayınlanan bir yerel gazetede ve www.manisagaz.com.tr adresinde ilan yapılacak, asil ve yedek talihlilerin adreslerine iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebliğatlar gönderilecektir.

Asil talihlilerin son başvuru tarihi 30 Aralık 2009, yedek talihlilerin son başvuru tarihi 15 Ocak 2010, ikramiyelerin son teslim tarihi 25 Ocak 2010 olarak belirlendi. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamayacak. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihlilere ait olacak. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilmeyecek. Bir kişiye değerce farklı birden fazla ikramiye isabet etmesi halinde değerce büyük olan ikramiye verilecek diğerleri verilmeyecektir. Değerce aynı ikramiye isabet etmesi durumunda ilk çekilen ikramiye geçerli kabul edilecek.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 22:35:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?