4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisagaz'dan bilgilendirme toplantısı

Manisagaz AŞ., müteahhit ve inşaat mühendislerine yönelik doğalgazın verimli kullnaılması ve doğalgaz çalışmaları konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Belediye Meclis Salonu'nda yapılan konferansa Müteahhitler Derneği'ne bağlı üyeler ve İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri katıldı. Konferans slayt gösterileri eşliğinde yapıldı.

Manisagaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk, 2006 yılında hızlı bir yatırım sürecine girdiklerini ancak müteahhitlerin bilgilendirilmesi gibi bazı ihmalleri olduğunu ifade ederek, doğalgazın verimli kullanılması konusunda bilgiler verdi.

Selçuk, evlerin yalıtım sistemlerinin yetersiz olmasının çok önemli bir kayıp olduğunu dile getirerek, "Sadece pencere ve dış duvar yalıtımının yetersiz olmasından kaybedilen ısı yüzde 70 civarındadır. Bu çok önemli bir rakamdır" dedi. Bekir Selçuk gelecek 10 yıllık süre içinde Manisa'da mevcut ve yeni yapılacak binaların yalıtım sistemine geçeceğini ifade etti. Faliyetlerinden söz eden Selçuk, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 18:04:53
Güncelleme :23 Temmuz 2009 Perşembe 18:13:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?