7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisalı hakemler sezonu açtı...

Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda düzenlenen törene 1. Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Sami Demirel, Belediye Başkanı Bülent Kar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi ve aynı zamanda TFFHGD Manisa Şubesi Fahri Başkanı Necmi Temizel, TFFHGD Manisa Şube Başkanı Süper Lig hakemi Yunus Yıldırım, Manisa İl Hakem Kurulu Başkanı A Klasman Gözlemcisi Esat Eriş, davetliler ve sporseverler katıldılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Bülent Kar, hakemlerin zor bir görevlerinin olduğunu ifade ederek, gelecek sezon Manisa’da görev yapacak hakem ve gözlemcilere başarılar diledi.


Toplantıda 1 Süper Lig, 1 A klasmanı, 1 B klasmanı, 3 C klasmanı, 6 C klasmanı yardımcı, 50 il hakemi, 65 aday hakem olmak üzere toplam 127 hakem ve 2 Süper Lig, 1 A klasmanı, 1 B klasmanı, 1 C klasmanı, 22 il gözlemcisi olmak üzere toplam 27 gözlemci ile Manisa Hakem ve gözlemcilerinin, Manisa’da oynanacak zorlu amatör maçlar ve Türkiye Profesyonel Süper, 2. Lig, A, B, ve 3. lig müsabakalarında görev yapmak üzere hazır oldukları belirtildi.

Öte yandan, Manisa’da görev yapan FIFA Yardımcı Hakemi Koray Gencerler, 2004-2005 sezonunda kendi isteği ile B klasman hakemliğine geçerken, ayrıca C klasman yardımcı hakemi Volkan Narinç’in C klasman hakemliğine, il hakemleri Gürkan Başbayraktar ve Tolga Atsan’ın C klasman yardımcı hakemliğine terfi edildi. Bu hakemlere terfi belgelerini 1. Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Sami Demirel ve Belediye Başkanı Bülent Kar verdi.
Tören, kurban kesilmesinin ardından hakemlerin, sezonun ilk antrenmanından sonra Manisa Masterler takımı ile maç yapmasıyla sona erdi.

iha-manisa
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 11:01:41
Güncelleme :3 Ağustos 2004 Salı 12:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?