7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Manisa'nın ilk sanal gazetesi yayın hayatına 'merhaba' dedi

Sitede Manisa ve Manisalılar’ı ilgilendiren her konuda bilgiye yer verileceği belirtildi. Manisa’daki son dakika gelişmelerin yanı sıra, valilik, belediye, siyasi partiler, sağlık, ekonomi, tarım, resmi kurum ve kuruluşlar, odalar ve dernekler, güncel ve spor ile ilgili tüm haberleri de sitede yer alacak.


Sitenin kurucusu Melih Güngör yaptığı açıklamada, Manisa’da bir ilke imza atmanın çok güzel bir duygu olduğunu ve Manisa’da bir açığı kapattıklarını belirtti. Güngör, "Gelişen teknolojiye ayak uyduran ülkemizde internet en önemli iletişim kaynaklarından bir tanesi. Bizler interneti insanlara sevdirmek, kullanım kolaylıklarını anlatabilmek ve internet dünyası ile yeni tanışan insanlara eğitim vermek ve en azından ilimiz ile ilgili her türlü bilgiye direk ulaşmasını sağlamak için ’E-Manisa.Com’ sitesini hazırladık. Amacımız ilimiz ile her türlü bilgiye ulaşılabilecek en önemli kaynağı oluşturmak ve hemşehrilerimizin seslerini, fikirlerini, bilgilerini paylaşabileceği bir forum tartışma ve iletişim ortamı hazırlayarak ilimizde hizmet veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarına kısa yoldan ulaşabilecekleri bir rehber olmak istiyoruz" dedi.


Hızlı habercilik anlayışıyla Manisalılar’a hizmet vereceklerini belirten sitenin haber editörü Turgay Duyar ise "Manisa’daki büyük bir açığı kapattığımıza inanıyorum. Teknoloji her geçen gün ilerliyor. Günümüzde artık her şey bilgisayar ve internet üzerinden yapılır hale geldi. Biz de bunu göz önünde bulundurarak Melih Bey ile birlikte Manisa’nın ilk sanal gazetesini hazırladık" diye konuştu

iha-manisa
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2004 Cumartesi 10:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?