5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisa’nın tek spor hukukçusu

MANİSASPOR'DAN ONAT'A ZİYARET

Manisaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, İsmail Kadıoğlu, Rahim Renan Çapra ve Özcan Nalbantlar, Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Üyesi Av. Gürhan Onat’a ziyarette bulundular.

Sosyal İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kadıoğlu, Av. Gürhan Onat’ın Manisa’nın tek spor hukukçusu olduğunu belirterek, “Sayın Onat’ın spor hukukçusu kimliği nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdik.” dedi. Yargının bağımsız olmasındaki en önemli unsurlardan olan avukatlık müessesesinin çağdaş hukuk sisteminin ayrılmaz bir öğesi olduğunu belirten Kadıoğlu, “Temel haklardan olan savunma hakkını kullanan avukatlarımız, adaletin sağlanmasında ve toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesinde çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bir kez daha Sayın Onat’ın nezdinde bütün avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlarız.” diye konuştu.

Av. Gürhan Onat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,"Manisaspor’un tek sportif olarak değil, sosyal alanlarda da Manisa’nın önde gelen kurumlarından birisi. Manisaspor, kurumsal anlamda ilerleyen yapısının yanında hukuksal işleyişindeki düzenlede örnek kulüplerimizden. Manisaspor’a ligde başarılar diliyorum.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 12:55:05
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 18:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?