3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Manisaspor 8 Eylül'e emanet

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Manisaspor'un sağlık hizmetlerini Özel 8 Eylül Hastanesi üstlendi.

Manisaspor ile Özel 8 Eylül Hastanesi arasında yapılan anlaşmayla kulübün tüm sağlık hizmetleri güvence altına alındı. Yeni sezon öncesinde futbolcu transferleriyle kadrosunu güçlendiren Manisaspor, sağlık hizmetleri konusunda Özel 8 Eylül Hastanesi'yle anlaştı. İmza töreni Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Törene Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, 8 Eylül Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.İbrahim Karataş ile Manisaspor ve hastane yöneticileri katıldı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, bundan sonra Manisaspor'un tüm sağlık hizmetlerinin Özel 8 Eylül Hastanesi tarafından karşılanacağına dikkat çekerek, "Manisaspor'a fayda sağlayan herkese teşekkür ederiz. Herkes bir tuğla koyarsa bu bina asla yıkılmaz" dedi.

8 Eylül Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.İbrahim Karataş ise yeni sezonda hastanelerinin tüm imkanlarını Manisaspor'a sunma kararı aldıklarını söyledi. Sponsorluğun her iki tarafa da fayda sağlayacağını dile getiren Karataş, "A takımın sağlık kontrolleri, ayaktan ve yatarak tedavileri, cerrahi müdahaleleri, ilaçları, vitaminleri, ambulans hizmetleri, sağlık personeli, Manisa'daki tüm maçlarda olması muhtemel sağlık sorunlarının tamamının giderilmesi gibi çok geniş ve kapsamlı sağlık hizmetlerini sunacağız. A Takımı ile söz konusu olan bu hizmetler başta PAF takım olmak üzere alt yapı oyuncularını ve kulüp personelini de kapsamaktadır. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 15:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?