5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisaspor için lokma döktürdüler

MANİSA GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ'NDEN MANİSASPOR'A MORAL

Manisa Girişimciler Derneği, Manisaspor'a moral olması amacıyla kent meydanında lokma döktürdü. Etkinliğe katılan kulüp yöneticileri ve fubolcular taraftarlarıyla bir araya gelme fırsatı buldu.

Manolya Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Genç Girişimciler Derneği Başkanı Murat Kümüştekin, Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Teknik Direktör Reha Kapsal ve futbolcular katıldı. Belediye Mehter Takımı'nın mini konser verdiği etkinlikte, vatandaşlar için de lokma döktürüldü. Yüzlerce kişinin toplandığı alanda, Manisaspor taraflarları futbolcularla bir araya gelmenin heyecanını yaşadılar. Vali Güvenç ve

Başkan Ergün tüm Manisalıları, Pazar günü oynanacak Diyarbakırspor maçını izlemeye davet ettiler. Manisalılardan destek isteyen kaptan Güven Varol, "Tribünlerde taraftarımızın da desteğiyle ligde bulunduğumuz yerden yukarılara yükseleceğimize inanıyorum. Diyarbakırspor maçı bizim için çok önemli. Tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz" dedi. Kulüp başkanı Kenan Yaralı da meydanda toplanan kalabalığa seslenerek Diyarbakırspor maçına gelmelerini istedi.

Vali Güvenç ve Başkan Ergün daha sonra sıraya geçen futbolculara kendi elleriyle lokma ikram ettiler. Bu arada bazı fanatik taraftarlar futbolcularla ve Teknik Direktör Reha Kapsal ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

MANİSA GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ'NDEN MANİSASPOR'A MORAL
MANİSA GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ'NDEN MANİSASPOR'A MORAL
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 17:51:05
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 19:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?