30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisaspor liderliğini sürdürdü

Bank Asya Lig'de Manisaspor, sahasında Adanaspor'u 3-2 yenerek zirvedeki yerini korudu.


Maçın ardından açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, liderliği sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi. Oyunun genel hakiminin kendileri olduğunu ifade eden Eriş, "Çok net gol pozisyonlarımız var. Her iki devrede de farkın çok büyüyebileceği pozisyonları bulduk ancak atamadık. Şanssızdık. Oyunun son 5 dakikasına kadar her şeyi ile üstün bir taraftık. Oyuncu sayı üstünlüğünü de iyi kullandık. Bu anlamda Adanaspor'dan fazla bir şey beklemek çok doğru değildi. İstediğimiz


pozisyonları rahat rahat elde ettik ama çok önemli bir fark yakalamış iken devamını getiremedik. Son beş dakikada yediğimiz goller var. Bu gollerin neticesinde de biraz sıkıldık ama neticede önemli olan maçı kazanmaktı. Liderliğimizi koruduk, arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bu güzellik inşallah sezon sonuna kadar devam eder" dedi.


Genç bir takım olduklarını, futbolcuların bazı şeyleri yaşayarak tecrübe kazanacaklarını ifade eden Eriş, "20-21 yaşında 7 futbolcu var. Bu takımın geleceği çok emin ellerde. Oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum. Hepsinin çok ciddi görevler ve sorumluluklar aldığını düşünüyorum" diye konuştu.


Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu ise Manisaspor'u yenerek bu hafta ligde devrim yapmayı düşündüklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Maçın hakemi Fırat Aydınus'u da eleştiren Çapanoğlu, "Sıkı bir şekilde hazırlanmış ve buraya da kesinlikle galibiyet için gelmiştik. Ama maçın 9. dakikasında oyuncumuzun kırmızı katla oyundan atılması bütün düşüncelerimizi alt üst etti. Oyuncumuz, hakem çağırmasına rağmen gitmediği için oyundan atıldı. Geçen hafta Galatasaraylı Arda'yı da hakem uzun süre çağırmıştı ama Arda gitmedi. Hoca atmadı da. 10 kişi kalan takımımız maçı lehine çevirmek adına elinden geleni sahada gösterdi. Oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum. Puan almak için elimizden gelen her şeyi yaptık ama olmadı. Manisaspor'da çok iyi ve genç bir takım. Onları da kutluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 18:34:52
Güncelleme :2 Kasım 2008 Pazar 18:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?