30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisaspor Ordu'ya şans tanımadı

Manisaspor'un Orduspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ilk yarıyı hedefledikleri puanda bitirdiklerini söyledi.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş maçın arından bir basın toplantısı yaptı. Eriş "Futbolu güzelleştirmek adına yaptıkları mücadeleden dolayı Orduspor'u tebrik ediyorum. Pozisyon zenginliği çok yüksek olan bir maç oynadık. Özellikle ilk 15 dakikada girilen 3-4 tane net pozisyon ve attığımız bir gol var. Oyuna çok iyi başladığımızı ve her iki devrede de bu güzel oyunu sürdürdüğümüzü söylemek istiyorum. 2008 yılı Manisaspor'un hakikaten üzücü bir yılıydı. Küme düşmenin acısını yaşayan bir camia idik.

Biz 2008 yılının son maçını kazanarak en azından yeni yıla iyi bir başlangıçla başlamak adına arkadaşlarımızla sevincimizi paylaştık. İnşallah 2009 yılında tekrar Süper Ligde olmanın mücadelesine başlamak adına son derece önemli olduğuna inandığımız bir oyundu. Her kötü günde bile, oyuncularımız oynanan her kötü müsabakadan sonra bile inançlarını hiçbir zaman yitirmediler. Bu takım sonuna kadar bu mücadelenin içinde yer alacak ve inşallah da hedefine ulaşacaktır."dedi.

Ligin ilk yarısını da değerlendiren Eriş, ilk yarıyı tam istedikleri puan barajında bitirdiklerini söyledi. Eriş sözlerini şöyle sürdürdü: "İkinci devreye hazırlık yapmak adına kuracağımız 2. etap çalışmalarında daha oyuna ve takımına katkı sağlayamayan 4-5 tane değerli genç oyuncuya sahip olduğumuzu da söylemek istiyorum. Bunlar yeni transferler gibi olacaklar. İkinci devrede bu oyuncuların çok fazla katkılarının olacağına inanıyorum. Kötü oynadığımız müsabakalar sayısal olarak 2-3 tane denecek kadar azdı. Genel baktığınız zaman 17 maçın 14'ünde, kupa maçları ile birlikte 17 maçta son derece iyi bir futbol ortaya koyduk. İlk devreyi son derece iyi tamamladığımıza inanıyorum. İlk devre itibariyle yapılması gereken her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. İkinci devreye de son derece keyifle başlayacağımızı düşünüyorum."dedi.

Transfer sorularını da yanıtlayan Eriş, Kalabane için teklif geldiğini ve gideceğini söyledi. Eriş, "Transfer konusunda bizim çok elzem, çok inanılmaz, çok müthiş ihtiyacı olan bir takım değiliz. Bizim takımımızın her bireyi son derece kaliteli, yetenekli oyuncular. İkinci devre zorlu bir yarış bizi bekleyecek. Gençlerimizi oyuna girdiklerini de nasıl katkı sağladıklarını bu maçta daha iyi gördük. Gelecek onlarda... Kalabane'nin İngiltere yolcusu olduğu doğru. İngiltere'nin Premier Lig takımlarından bir tanesi ile ilgilendiğini bizlere iletti. Futbolcumuz, şu anda da Fransa'ya gitti, menajeri ile görüşecek ve ne tip bir çizgi çizilecekse ona karar verecekler, dönüşünde yapacağımız görüşme ile netlik kazanacak. Kulübümüzün ekonomik olarak katkı sağlayacağını düşünecek olursak, gitmesinin bizim için mahsuru yok. Manisaspor takımında oyunculara teklif olmaması zaten hayal kırıklığı olurdu. Oynayan oyuncularımızın bir çoğuna transfer teklifi var ama bizim verecek oyuncumuz yok."diye konuştu.

ORDUSPOR PUANSIZ DÖNDÜ

Her iki takımında iyi bir futbol ortaya koyduğunu dile getiren Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Manisa'ya mutlak puan veya puanlar almak için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. İldiz, "Nitekim maç boyunca hem biz hem de Manisaspor çok pozisyonlar yakaladık. Ancak deplasmanda değerlendiremezseniz ve rakibiniz de Manisaspor olursa, onların daha tecrübeli oyuncuları var, onlar değerlendirdiler ve maçı kazandılar. Manisaspor'a başarılar diliyorum, biz yolumuza devam ediyoruz."dedi.

İlk yarı değerlendirmesini de yapan İldiz, takıma yapacakları takviyeler ile iddialı olmaya çalışacaklarını belirtti. Bruno'ya transfer tekliflerinin geldiğini doğrulayan İldiz, futbolcunun Orduspor'da oynamaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 08:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?