4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisaspor şampiyonluk gecesi

Manisaspor yönetiminin organize ettiği şampiyonluk gecesinde yöneticiler ve futbolcular doyasıya eğlendi.

Ves Cafe'de düzenlenen geceye Vali Celalettin Güvenç, Başsavcı Sait Gürlek, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, çok sayıda davetli ve Manisasporlu futbolcular katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, 1 yıllık emeğin sonucunda Süper Lig'e çıkmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “El ele vererek Süper Lig'de başarılara imza atacağız. Artık birlik zamanıdır.”dedi. Daha sonra yemek yenildi. Başkan Kenan Yaralı eşi Semra Yaralı, Levent Eriş eşi Reyhan Eriş'le birlikte sahneye çıkarak dans ettiler. Diğer davetliler de dans etti. Manisasporlu futbolcuların büyük bölümünün katıldığı gecede Manisasporun Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldığı maçın son bölümü izlendi.

Maçın son dakikasında Sezer'in attığı golde davetliler Manisaspor bayrakları sallayarak o sevinci tekrar yaşadılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde Başkan Kenan Yaralı ve futbolcular sahneye çıkarak kol bastı oynayınca ilginç görüntüler oraya çıktı. Teknik Direktör Levent Eriş de futbolculara zaman zaman eşlik etti. Özellikle Nizamettin gecede en çok ilgi çeken isim oldu. Kaptan Sezer, Cenk İşler, Rafael ve diğer futbolcular da sahnede bol bol oynadı.

Manisaspor'un eski başkanlarından Tarık Almış da bir ara sahneye çıkarak bir süre oynadıktan sonra kısa bir konuşma yaparak, futbolculara ve teknik heyete başarılarından dolayı teşekkür etti. Eski başkanlardan Haluk Çubukçu da bir konuşma yaparak, Manisapor'a Süper Lig'de başarılar diledi. Gece boyunca futbolcular şampiyonluk şarkıları söyleyerek Süper Lig'e çıkmanın sevincini doyasıya yaşadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 16:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?