4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisaspor temkinli

Manisaspor, Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp başkan Kenan Yaralı, hedeflerinin öncelikle 1 puan olduğunu söyledi.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde sıkı bir şekilde Fenerbahçe maçına hazırlanan Manisaspor'da kaptan Sezer Öztürk'ün takıma katılması sevinçle karşılandı. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalarına devam eden Manisapor'da, Trabzonspor maçında golü kaydettikten sonra sakatlanan Isaac düz koşu yaptı.

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Fenerbahçe maçının önemli olduğuna dikkat çekerek, "Fenerbahçe, Galatasaray ile birlikte ligde şuan ilk iki sırayı paylaşan 3 büyüklerden birisi. Fenerbahçe'nin yapısı, futbolcu kalitesi, oyunu zaten tartışılmaz. Ama biz de Manisaspor olarak kendi gücümüzün ne olduğunu biliyoruz. İyi bir ekibimiz var. İlk maçlık periyotta gösterdik gücümüzü. Geçen hafta aldığımız Trabzonspor galibiyeti çok önemliydi. Ama bu sonuçtan yola çıkarak Fenerbahçe'yi de orada yeneriz diyemiyoruz. Birinci hedefimiz puan almak. Çünkü bizim rakiplerimiz Fenerbahçe veya üç büyükler değil. İlk üçe veya beşe oynayan bir takım değiliz. Hedef, takımın oturmasıyla beraber sonradan belli olur. Yani öncelikli amacımız Fenerbahçe'den puan almaktır. Sonraki hedefimiz tabii ki 3 puandır" dedi.

Manisapor'un şuanda 5 puanda olduğunu, bunun da iyi bir başlangıç sayılabileceğine dikkat çeken Başkan Yaralı, "Lig uzun bir maraton. Bu maraton içinde herkes haddini bilerek hareket etmelidir. Bizler de Manisaspor Kulübü olarak haddimizi bilen bir kulübüz. İnşallah bu hafta da aynı atmosferi yakalayarak, aynı kazanma hırsıyla İstanbul'dan puanla döneriz" diye konuştu.

Manisapor'un kaptanı Sezer Öztürk'le yeniden anlaştıklarını hatırlatan Kenan Yaralı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezer, Manisaspor'un kendi kulübü olduğunu anladı. "Biz büyüğüz" deyip, etik davranmayan büyük kulüpler var. Biz Bank Asya 1. Ligi'ndeyken başlayan olayların bir uzantısıydı bu. Ancak sorunu çözdük, Sezer'le anlaştık. Hiç bir takım bir futbolcuya bağımlı değildir. Sezer, kötü futbolcu mu, hayır. İyi bir futbolcu, milli takım oyuncusu. Bize gerçekten emeği geçti, bizim de ona verdiğimiz şeyler var ama bu kulübün üstünde hiçbir değer yoktur"

Kaleci Ufuk'la henüz bir anlaşma sağlanamadığını bildiren Yaralı, "Bu konuda aldığımız bir prensip kararı var. Giden her futbolcu Manisaspor'a para kazandıracak. Eğer, bu olmayacaksa o zaman sözleşme süreleri doluncaya kadar bekleyecekler. Bu konuda geri adım atmamız söz konusu değil" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2009 Perşembe 09:20:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?