4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisaspor'a tatlı ziyaret

Manisa Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları, zorlu Karşıyaka maçı öncesi Manisasporlu futbolcularla destek vermek amacıyla çok sayıda öğrencisi ile birlikte Tarık Almış Tesisleri'ni ziyaret etti.

Şehzade Mehmet Koleji eğitimcileri ve öğrencilerini Teknik Direktör Levent Eriş, futbolcularıyla birlikte karşıladı. Futbolculara çicek ve baklava ikram eden öğrencilerin, takımın motivasyonunu ve neşesini arttırdıkları gözlerden kaçmadı.

Teknik Direktör Levent Eriş, ”Şehzade Mehmet Kolejli hem liseli hem de ilköğretim öğrencileri bizi zorlu Karşıyaka maçı öncesinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz." dedi.

Bunun yanında Manisasporlu futbolcularla öğrenciler bolca resim çektirdiler ve ”Şampiyon Manisa" tezahüratında bulundular. Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları idareci ve öğretmenleri de Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'e Karşıyaka maçı öncesi ve de önümüzdeki yıl Süper Lig'de başarı dilediler. Manisaspor antrenmanını bir süre daha tezahüratlarla izleyen Şehzade Mehmet Kolejli öğrenciler daha sonra tesislerden ayrıldılar.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 18:22:06
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 18:30:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?