30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisaspor'da 3 imza

 Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Manisaspor, Beşiktaş'tan Adem Büyük, Trabzonspor'dan Ufukhan Bayraktar ve Denizlispor'dan kaleci Bulut Basmaz ile sözleşme imzaladı.


Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın ile Futbol Şube Sorumlusu Erdal Türek de hazır bulundu. İmza töreninde Ufukhan Bayraktar 2 yılı opsiyonlu 4 yıllık, Adem Büyük ve kaleci Bulut Basmaz ise 3'er yıllık sözleşmeye imza attı. Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, yeni transferlerin takıma güç katacağını söyledi.


Başarılı defans oyuncusu Ufukhan Bayraktar ise, Bank Asya 1. Lig'de hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söylerken, kaleci Bulut Basmaz da Manisaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtti.


Yeni transferlerden Adem Büyük ise Manisaspor forması altında başarılı olacağına inandığını belirterek, "Ben buraya oturmaya değil, oynamaya geldim. Takımımızda çok tecrübeli oyuncular var, ancak en az 20 gol atacağıma inanıyorum" diye konuştu.
İmza töreninin ardından 3 futbolcu, Manisaspor formasıyla basın mensuplarına poz verdi. Öte yandan Manisaspor'un pazartesi günü gurbetçi futbolcu Fatih Baydemir ve Fenerbahçe'den Güven ile sözleşme imzalayacağı açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 15:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?