30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisaspor'da 3 imza

Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Manisaspor kadrosuna 3 yeni isim daha kattı.


Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Sakaryaspor'dan savunma oyuncusu Hüseyin Tok (20) ve Samsunspor'un orta saha oyuncusu Samet Kılıç (19) ile 3'er yıllık, Diyarbakırspor'dan İlhan Var'la ise 1 yıllık sözleşme imzalandı. Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, bu sezon çok güçlü bir ekip kurduklarını söyledi. Gelecek olan oyuncuların da katılmasının ardından hazırlık kampının başlayacağını belirten Ayaydın, Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olmak için iddialı hazırlandıklarını dile getirdi.

Futbolculardan Hüseyin Tok Manisaspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. İlhan Var, hedefinin Manisaspor'da uzun yıllar görev yapmak olduğunu dile getirirken Samet Kılıç ise kendisini Manisaspor'a layık görenleri utandırmayacağını ifade etti. Konuşmaların ardından futbolcular sözleşmelere imza attılar.
Öte yandan Manisaspor'un yarın 3 futbolcu ile daha sözleşme imzalayacağı açıklandı. Verilen bilgiye göre Beşiktaş'tan Adem Büyük, Trabzonspor'dan Ufukhan Bayraktar ve Denizlisporlu Bulut Basmaz da resmen Manisasporlu olacaklar.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 15:08:54
Güncelleme :10 Temmuz 2008 Perşembe 15:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?