5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisaspor'da 4 imza birden

MANİSASPOR'DA 4 İMZA BİRDEN

Transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor, daha önce anlaşma sağladığı Gençlerbirliği'nden Kahe, Ankaragücü'nden Semavi Özgür, Bucaspor'dan Bekir Yılmaz ve Bozüyükspor'dan Ahmet İlhan Özek ile resmi sözleşme imzaladı.

Saruhan Otel'de düzenlenen ve Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde, Gençlerbirliği'nden Kahe 3, Ankaragücü'nden Semavi Özgür 1, Bucaspor'dan Bekir Yılmaz 4, Bozüyükspor'dan Ahmet İlhan Özek 4 yıllığına kendilerini siyah beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, imza töreninde yaptığı açıklamada, futbolcuları tanıttı. Yaralı, "Bekir Yılmaz ile geçen sezon devre arasında bu transferi gerçekleştirmiştik. Ama Bucaspor bir yarı devre daha kendilerinde oynamasını istemişti. Kiralık olarak yarı dönem Bucaspor'da devam etti. Fakat şimdi gerçek kulübüne dönmüş oldu. Bekir'i kendi bünyemize aldık. Bu sene ondan çok şeyler bekliyoruz. Sezon başında Kahe, Semavi ve Ahmet İlhan ile anlaştık. Sözleşmelerini bugün itibari ile

imzalayacağız. Kahe'yi geçen sene Gençlerbirliği'nden tanıyoruz. Bugün itibari ile kendi renklerimize bağladık. Semavi'yi biz geçen sene renklerimize bağlamak istemiştik ama olmamıştı. Bu seneye nasipmiş. Ahmet İlhan genç bir kardeşimiz. İzleme grubumuzun onayı ile bu transferi gerçekleştirdik. Kendisi genç bir yetenek. Manisaspor olarak kendisinden çok şeyler bekliyoruz. Bu transferlerin Manisaspor'a ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Transferlerin sona ermediğini belirten Yaralı şöyle devam etti:

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şuan devam eden bir yabancı transferimiz var. Romanya milli takımında oynamış olan Dica ile prensipte anlaştık. Tahmin ediyorum bugün, yarın bu transferide sonuçlandırırız"

Manisaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Bekir Yılmaz, "İnşallah bu sene Manisaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Hedefimiz ligde her zaman üst sıralar olacak. Bende elimden geldiği kadar takıma katkı sağlamaya ve bu takıma layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.

3 sene boyunca Gençlerbirliği'nde forma giydiğini kaydeden Kahe, kendisi için artık değişim zamanının gelidğini belirterek, Manisaspor'un yeni bir takım, yeni bir heyecan, yeni bir şehir olduğunu söyledi. Kahe, Manisaspor için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

Semavi Özgür ise, bu sene tüm futbolcularla birlikte iyi bir uyum sağlayıp ligde ilk 10'a girmeyi hedeflediklerini belirtti.

İki taraf için de transferin hayırlı olmasını dileyen Ahmet İlhan Özek, kendisinin Manisaspor'a ikinci ligden geldiğini belirterek, çok çalışıp formayı hakedeceğini söyledi.

MANİSASPOR'DA 4 İMZA BİRDEN
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 16:12:03
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:50:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?