4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisaspor’da Bakkal dönemi

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Manisaspor, Levent Eriş'ten boşalan teknik direktörlük görevine, Denizlispor'dan ayrılan Mesut Bakkal'ı getirdi.

Manisaspor Tarık Almış Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, günlerdir süren teknik direktör sorununa çözüm getirdiklerini ifade ederek, "Hocamızla prensipte ve her konumda anlaştık. Bu görüşmelerimiz iki gün sürdü. Menajerlik işini kendi içimizde çözeceğiz, içimizdeki bir arkadaşa bu görevi vereceğiz. Manisaspor'un yeni patronu Mesut Bakkal'dır" dedi. Başkan Yaralı, yeni sezonda 10 transfer yapılacağını sözlerine ekleyerek, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Teknik direktör Mesut Bakkal da Manisaspor'dan teklif geldiğinde hiç düşünmediğini belirterek, "Manisa'ya bir süre önce panel için geldiğimde sahayı ve tesisleri görme imkanı bulmuştum. Ortamı sıcak ve samimi buldum. Buradan başkanıma ve yönetim kurulana beni tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu takımı Süper Lig'e çıkaran Levent Hoca'ya ve yönetime, teknik heyetine teşekkür ediyorum. Bu takıma katkı sağlayan Ersun Yanal'a ve rahmetli olan Tevfik Lav'a da teşekkür ediyorum. Burada iyi bir kadro kuracağız, buna herkesin inanması gerekir. Sıkıntılar olacak ama keyif veren oyun anlayışı başta olacaktır. Manisalılara yakışan Süper Lig takımı kuracağız. Transfer gerekli mi gerekli, bunlar da elbette olacak" diye konuştu.

Bu arada, Mesut Bakkal'ın yardımcılığına Hayati Soydaş, Metin Bayındır ve Timur Atalay getirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 10:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?