4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Manisaspor'da bayram sevinci

MANİSASPOR'DA BAYRAMLAŞMA

Manisaspor'da bayramlaşma töreni, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, kulüp başkanı Kenan Yaralı, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuların katılımıyla gerçekleşti.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yapılan bayramlaşma töreninde, İl Genel Meclis Başkanı Dursun Ali Yıldız, Başkan Kenan Yaralı, ikinci başkan Sait Cemal Türek, as başkanlar Zeki Ayaydın ve Fikret Taşçı, yönetim kurulu üyeleri Selami Delan, Ersin Öztaş, Özcan Nalbantlar, Fatih Yıldız, Mustafa Pekçetin, teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu. Yönetim kurulu, futbolcuların tek tek bayramlarını kutlarken Başkan Kenan Yaralı, Kayserispor maçında futbolculara güvendiğini belirterek, “Bayram sevincinin yanında galibiyet sevinciyle birlikte çifte sevinç yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

TARAFTARLARDAN ZİYARET

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Adnan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri de Manisaspor'a ziyarette bulunarak Kayserispor maçı için başarılar dilediler. Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı taraftar desteğinin çok önemli olduğunu vurgularken, 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Adnan Eroğlu da Kayserispor maçı için takımımıza başarılar diledi.

MANİSASPOR'DA BAYRAMLAŞMA
MANİSASPOR'DA BAYRAMLAŞMA
MANİSASPOR'DA BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 15:17:05
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 15:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?