30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisaspor'da bayramlaşma töreni

Manisaspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular bayramın 3. gününde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bir araya gelerek bayramlaştılar.

Bu hafta oynanacak olan Diyarbakır maçı ile ilgili açıklamada bulunan Manisaspor Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, zorlu deplasman öncesinde futbolculara moral vermek ve bayramlaşmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi. Yaralı "Takımımız Cuma gününe kadar Tarık Almış Spor Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürecek. Cuma günü hava yoluyla Diyarbakır'a gideceğiz. Ligin ilk yarısının bitimine iki hafta kala önemli bir maç arifesinde futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyet ile bir arada olmak istedik. Diyarbakır deplasmanından 3 puan ile dönerek son hafta Ordu maçını da galibiyet ile tamamlayarak ligin ilk yarısını lider olarak puan farkıyla tamamlamayı düşünüyoruz. Takımda eksikler var ama 2008 yılını lider olarak tamamlamayarak 2009 yılında da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."dedi.

Teknik Direktörü Levent Eriş ise Diyarbakır deplasmanının zor bir maç olacağını vurguladı. Eriş "Rakibimizin de kritik iki haftası vardı, iki haftayı da zorlu bir mağlubiyet ile geçtiler. Dolayısıyla son iki haftaya daha farklı bakacaklar. Kazanmak üzerine oynayacaklar. Bizde planlarımızı ona göre hazırladık. Rakibimizin eksik yönlerini değerlendirip, sezon basında bu yana sürdürdüğümüz liderliğimizi son iki haftada da devam ettirip devreyi bu moralle bitirmek isteriz. Son iki haftaya kadar olan zaman zaman istediğimiz her şeyi gerçekleştirdik. Puan barajı olarak da tam istediğimiz noktadayız. Geçen seneye bakıldığında Bank Asya 1.Ligindeki puan durumuna göre oldukça iyi bir durumdayız. Son iki haftayı da kayıpsız geçerek istediğimiz puan barajında bitirip ligin ilk devresini bitirmek istiyoruz. Çünkü zorlu bir Ocak ayı bizi bekliyor. Hem futbol kupası hem de lig maçlarının üstü üste oynanacak olması, daha büyük bir moralle hazırlanmamızı sağlayacak."diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından kulübün yemekhanesinde yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular birbirleriyle bayramlaştılar.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 17:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?