3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Manisaspor'da çifte imza

Manisaspor, Almanya'nın VFL Bochum takımından gurbetçi futbolcu Dilaver Güçlü ve Kayserispor'dan Kemal Okyay ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Kenan Yaralı ile Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın da katıldı. İmza töreninde açıklamada Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, her iki futbolcuyla kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek, "Kemal Okyay Manisaspor'a gelmek için çok istekliydi. Bize Manisaspor'da forma giymek istediğini söyledi. Kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladık. Kemal'in Manisaspor'a başarıyla hizmet edeceğine inanıyoruz. Bochum'da forma giyen gurbetçi futbolcu Dilaver Güçlü ile de 3 yıllık sözleşme imzaladık. Her iki transfer de camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Gençlerbirliği'nden Eren'in transferi konusunda Denizlispor ile aralarında soğuk savaş yaşandığı iddiasının doğru olmadığını kaydeden Yaralı, Denizlispor ile ilişkilerimiz iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Yeni transferlerden Kemal Okyay, Manisaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Manisaspor'da başarılı olmak istiyorum. Manisaspor'da iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum. Bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

Gurbetçi futbolcu Dilaver Güçlü ise, yeni takımı Manisaspor'un başarısında pay sahibi olmak için çaba harcayacağını belirterek, "Öncelikle Manisaspor yönetimine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hedefim Manisaspor formasıyla Turkcell Süper Lig'de kendimi gösterebilmek. Manisaspor'un başarısında pay sahibi olmak için çaba harcayayacağım. Manisa'da oynayan yakın arkadaşlarım var. Sezer ve Nizamettin'i takip ediyordum. Onların da olumlu konuşmaları bu transferin hızlı gelişmesini sağladı" diye konuştu.

KEMAL OKYAY VE DİLAVER GÜÇLÜ KİMDİR ?

1985 Kayseri doğumlu Kemal Okyay, futbola Kayserispor'un altyapısında başladı. Kayserispor formasıyla 76 kez Turkcell Süper Lig maçında oynadı. Sol kanatta görev yapan Kemal Okyay, Süper Lig'de 4 gol kaydetti. Geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncu, istikrarlı bir grafik çizerek 32 müsabakada forma giydi.
1986 Almanya doğumlu Dilaver Güçlü ise, 4 sezondur Almanya Regionalliga'da Bochum formasını giydi. 111 maçta maçta forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, bu maçlarda 25 gol kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 17:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?