5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisaspor'da hedef 3 puan

MANİSASPOR, KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kayserispor ile kritik bir maça çıkacak olan Manisaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde Kapsal, futbolculara taktik ağırlıklı çalışma yaptırdı. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal, Kayserispor maçından 3 puan aldıkları takdirde matematiksel olarak düşme barajının üstünde kalarak son 3 haftaya rahat girebileceklerini belirtti. Kapsal, "Takım olarak son haftalarda çok iyi oynadığımız, her hafta geliştirdiğimiz, bir oyunumuz var. İnşallah, Kayserispor maçında bu iyi oyunumuzla başlayıp arkasından Beşiktaş, Kasımpaşa maçlarını iyi bitirmek istiyoruz. Şuan tek düşüncemiz Kayserispor maçından 3 puan alıp rahatlamak, tamamen kafamızdan o sıkıntılı bölgeden kurtulmuş olarak hareket etmek var. İnşallah bunu Cumartesi akşamı Kayseri'de gerçekleştireceğiz" dedi.

Düşme hattındaki her iki takımdan da ikili ve üçlü averajlarda üstün olduklarını ifade eden Kapsal, "Kayserispor dişli iyi bir takım. Son haftada Diyarbakırspor'u çok net bir skorlar geçti. Hem başlarında iyi bir hocaları var. Hem de iyi bir kadroları var. Baktığımızda tabi ki kağıt üzerinde zor bir maç. 3 yıldır bir arada birlikteliği olan bir takım kadro derinliği var ve 3 yıldır da aynı hocayla çalışma ortamındalar. Bu da takımsal olarak, takımı geliştirme adına bir kulüp olarak çok doğru hamleler.

Ortada 4 maç varsa, bizim 12 puan düşüncemiz. Bütün maçlara bu şekilde çıkıyoruz. Yani 'bir puan alalım, yok şurada burada bir puan üç puan kurtaralım, defans oynatalım' gibi bir düşüncemiz yok. Biz berabere kaldığımız maçlarda da ikişer puan kaybettik, bir puan kazanmadık. Hep üstün taraf bizdik. Çok net pozisyonlarımız da oluyordu. Galatasaray maçında zaman zaman iyi olmayan görüntümüzü inşallah Kayserispor maçında tamamen silip 3 puan ile ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 14:33:04
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 16:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?