5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisaspor'da Kapsal dönemi

REHA KAPSAL, MANİSASPOR'A İMZAYI ATTI

Manisaspor yönetiminin 1.5 yıllığına anlaştığı teknik direktör Reha Kapsal, bugün imzayı atarak resmen göreve başladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Başkan Kenan Yaralı ve teknik direktör Reha Kapsal ile asbaşkan Zeki Ayaydın bir araya geldi.

Başkan Yaralı yaptığı açıklamada, "Dün itibarıyla sevgili hocamız Reha Kapsal ile anlaşmaya vardık. Bundan sonra kulübümüzün teknik patronu Reha Kapsal'dır. Teknik anlamda tüm yetkiler kendisine verilmiştir. Teknik direktör arayışımız sırasında en iyi ışığı en iyi enerjiyi Reha hocamızdan aldık. Yönetim kurulumuzun çoğunluğunun kararıyla her türlü prensipte Reha hocamız ile anlaşmaya vardık. Artık Reha hocamızla beraber burada başarıyı yakalamak ve ligde yukarı doğru bir ivme kazanmak istiyoruz. Çünkü iyi bir ekibimiz var. Takımımız şu anda malesef hak ettiği yerde değil. Manisaspor, inşallah şansımız da bizden yana olur ve ligde yukarı doğru ivme kazanır, biz de çektiğimiz sıkıntıları unuturuz" dedi. Manisaspor'da yeni bir sayfa açıldığını ifade eden Başkan Kenan Yaralı, basından da takıma destek vermelerini istedi.

Manisaspor'da 2000-2001 sezonunda görev alan ve takımı bir üst lige çıkaran teknik direktör Reha Kapsal, antrenörlük hayatında Manisaspor'un çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kapsal, "Sayın Başkan'a ve yönetim kuruluna, bana duydukları güven için teşekkür ediyorum. Bizim işimiz burada hem saha içinde hem saha dışında bir fark yapmak. Yarın Denizlispor ile kupa maçımız, arkasından Trabzon ve Fenerbahçe ile olan maçlarımız var. Birer ikişer gün arayla bunları oynayacağız. Tabi oyunumuzda bir fark olucak ve sonra daha çok çalışma yapacağız. Hem savunma hem de hücum anlamında, oyun prensiplerimizi ve felsefemizi yerleştirmek için çok iyi süreçler olucak. Bu arada lig oynanıyor. Ligin boyu her geçen gün kısalıyor. Kupada da iddiamız var, yarı finale kalmak istiytoruz. Bunları da en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Konuşarak değil, daha çok sahada bizim konuşmamız gerekir, orada başarılı olmamız gerekir. Ekip arkadaşlarımla beraber dünden beri buradayız. Ligde bulunduğumuz durum bize yakışmıyor.

Bir an önce bu durumda çıkacağız. Kimse de merak etmesin, bu takımda her geçen gün biraz daha fark olduğunu herkes görecek. Farklı bir Manisapor sahada yer alacak" diye konuştu.

Açıklamaların ardından başkan Yaralı ve Reha Kapsal, tokalaşarak anlaşmanın hayırlı olması dileğinde bulundular.

REHA KAPSAL, MANİSASPOR'A İMZAYI ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 13:15:03
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 17:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?