3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Manisaspor'da kupa mesaisi

Manisaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri'nde sürdürüyor.

Alanya deplasmanından 1 puanla dönen Manisaspor, Sivasspor karşılaşmasını kazandığı taktirde Fortis Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdıracak. Teknik Direktör Levent Eriş, Fortis Türkiye Kupası'nın kendileri için sadece araç olduğunu ve tek amaçlarının Turkcel Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Eriş, 8 günde çok önemli üç maç oynayacaklarını ifade ederek, "Önce Fortis Türkiye Kupası'nda Sivasspor'la oynayacağız. Ardından ligde çok önemli iki maçımız var. Boluspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmaları bizim için çok önemli. Bu üç maçtan da alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan 18 Ocak Pazar günü saat 13.30'da 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Sivasspor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Sivasspor karşılaşmasının bilet fiyatları kapalı tribün 10, açık tribün 5 ve kale arkası tribünü 3 TL olarak belirlendi. Sivasspor karşılaşmasında kombine biletlerde geçerli olacak.

Manisaspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, "Fortis Türkiye Kupası'nda hedefimiz gruptan çıkmak. Bunun içinde Sivasspor maçını kazanmamız gerekiyor. Sivasspor'un da gücü ortada. Pazar günü gerçekten çok kaliteli iki takımın mücadelesi olacak. İzleyenlerin bu mücadeleden büyük keyif alacağını düşünüyorum. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü tüm taraftarlarımızı 19 Mayıs Stadı'na bekliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 14:40:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?