9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Manisaspor'da transfer çalışmaları

İç transferde Denizlispor'dan Burak Özsaraç, Çaykur Rizespor'lu Şener Aşkaroğlu ve son olarak da Malatyaspor'dan Fevzi Tuncay'ı renklerine bağlayan Vestel Manisaspor, dış transferde de Brezilyalı Ricardo Oliveira ile Willamis Souza'nın transferiyle ilgili görüşmelere devam ediyor. 

Brezilya'da bulunan Vestel Manisaspor Teknik Direktör Ersun Yanal ile Futbol Şube Sorumlusu Semih Varderer, Sao Paulo takımında oynayan Ricardo Oliveira ile birebir transfer görüşmesi yaparak futbolcunun transferini bitirme aşamasına geldi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Brezilyalı Willamis Souza'nın kadroya alınmak istediği belirtildi. Her iki yabancı oyuncu ile ilgili son durumun bu akşam netleşeceği bildirildi. Vestel Manisaspor formasını giyen Meduna'nın ise, yabancı kontenjandan dolayı başka bir takıma kiralık olarak verilmesini düşünen yönetim, bu konuda araştırmalarını sürdürüyor.

SİNAN BURSASPOR'DA 

Bu arada, Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu'nun başkanlığında oluşturulan yeni yönetimin ilk toplantısını 19 Haziran akşamı yapacağı açıklandı. Bu toplantıda yönetimdeki görev dağılımı belli olacak. Bu tarihe kadar transfer çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Çubukçu, "Transferleri bitirip teknik heyete istenilen kadroyu sunmayı hedefliyoruz" dedi. 

Vestel Manisaspor, yurt içinde de transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdürüyor. Denizlisporlu Güven, Malatyaspor'dan Bilal, Antalyaspor'dan Volkan, Samsunspor'dan Mustafa Çiçek ve Gaziantepspor'dan Bekir ile ilgilenen Vestel Manisaspor yönetimi bu transferleri bir an önce bitirmeyi hedefliyor. 

Bursaspor, geçtiğimiz sezon Vetel Manisapor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Sinan Kaloğlu ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Daha önce Bursaspor'dan Serdar Kurtuluş'u renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, bu oyuncunun bonservis bedeline karşılık olarak vermek istediği Sinan'la İstanbul'da bir araya gelen Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, tecrübeli golcü ile her konuda anlaşmaya vardı. Sinan Kaloğlu, bu hafta içinde Bursa'ya giderek mukavele imzalayacak. Öte yandan Vestel Manisaspor'da kadrodan gönderilen bir diğer isim olan Zafer Demiray'ın Kayseri Erciyesspor ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 16:58:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?