5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisaspor'da yüzler gülüyor

MANİSASPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasını Ankaraspor maçından dolayı bay geçen Manisaspor, ligin 33. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına ise başladı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde başlayan antrenmanda futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti. Moral bakımından üst düzeyde başlayan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde Kapsal, futbolculara çift kale maç yaptırdı.

Antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Reha Kapsal, Ligin son 3 haftasına girerken takımın ligde kalmasının çok güzel bir olay olduğunu kaydetti. Kapsal, "Geçmiş senelerde de ligde yer alan Manisaspor, hiç bir zaman ligin bitimine 3 hafta kala ligde kalmayı garantilememişti, böyle bir şansımızda var. Bu Ankaraspor maçından alacağımız 3 puanla da 2'de 2 yapmış oluyoruz. Sezon başından beri 2 maç üst üste galibiyetimiz yok. 33. ve 34. hafta Beşiktaş ve Kasımpaşa maçları ile sezonu bitiriyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, oynayacağımız bu iki maçtan 4 puan düşünüyoruz. Ligi 40 veya 42 puan ile bitirmek istiyoruz. Bu arada oynamayan oyuncularımız ile de rotasyon yapıp onları oynatabiliriz. Ligde kurtulduk diye önümüzdeki iki maçı hafife aldığımız yok. Antrenmanlarımız çok ciddi bir şekilde devam ediyor. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Önümüzdeki sene için şimdiden transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Kapsal, iki aydır yurt dışından futbolcular izlediklerini söyledi. Kapsal, "Yurt dışına arkadaşlarımızı yolladık. Daha önce belirlediğimiz oyuncuları izlediler. Ben ve Yalçın Hoca 3, 4 ülke gezip maçlar seyredeceğiz. Önümüzdeki senenin planlamasını doğru bir şekilde yapmamız gerekir. İzlenen oyuncular olsun, takımsal olarak olsun yapacağımız değişikliler Kasımpaşa maçından sonra olacak" dedi.

MANİSASPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR
MANİSASPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 14:23:04
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 17:16:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?