5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisaspor'dan şehir turu

MANİSASPOR'DAN ŞEHİR TURU

Manisaspor, Pazar günü seyircisi önünde oynayacağı Sivasspor maçı öncesinde şehir merkezinde tur atarak Manisalılarla buluştu.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nden takım otobüsüyle Cumhuriyet Meydanı'na gelen Manisaspor takımı, Manisalı futbolseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Taraftarın sloganları eşliğinde Doğu Caddesi'nden, Ulupark'a giden güzergahta yürüyen takım, esnaftan gelen hediyeleri de kabul etti. Televizyon ekranlarında izledikleri futbolcuları karşılarında gören bazı vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ulupark çay bahçesinde bir süre oturan Manisaspor takımı, taraftarlara bol bol imza vererek fotoğraf

çektirdi. Trabzonspor maçında 2 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Makukula ise taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Düzenlenen organizasyon hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Hikmet Karaman, bu tür sosyal aktivitelerin devam edeceğini söyledi. Karaman, "Normalde antrenman programımız vardı. Cuma günü maç oynadığımız için hafta sonu ile birlikte Pazartesi gününü çok yoğun geçirdik. Bir kısım futbolcumuz şuanda antrenman yapıyor, bir kısımla da şehirde bir yürüyüş yapalım dedik. Manisa halkının öyle bir ilgisi var ki bende şaşırdım. Demek ki Manisa'da futbola ve Manisa takıma inanılmaz bir özlem var. Taraftarlar alınacak galibiyetler sonrasında çok pozitif tepkiler vereceğini şimdiden bize gösterdi. Demek ki biz burada futbol adına iyi şeyler yaparsak, her hafta dolu bir stadyumda oynayacağımızın işareti. Manisa halkına teşekkür ediyoruz. Amacımız kısa bir yürüyüştü ama yürüyüş halkın takımı motive etmesine dönüştü. Umarım alacağımız galibiyetlerle 34. haftada motivasyonu en üst seviyeye çeker, Türk futboluna büyük işler yapacak olan Manisaspor kazandırırız" dedi.

Kendisinin her gün şehirde dolaştığını ifade eden Karaman, esnafla biraraya geldiğini belirterek, "Mutlaka bu tür faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Futbolcu, futboldan bunalmamalı" diye konuştu.

Kendileri için bu yürüyüşün değişiklik olduğunu belirten Manisaspor'un yeni transferlerinden Murat Erdoğan, "Şehirdeki insanlarla birarada olmak güzel birşey. İnşallah Pazar günü maçta da güzel bir kalabalık olur, taraftarımız stadı doldurur, bizi desteklerler. Onların desteği ile inşallah 3 puanı da alırız. Çok güzel bir gün oldu benim için" şeklinde konuştu.

Sivasspor maçı öncesinde halkla bir bütün olmak için gezi kararı aldıklarını kaydeden Manisasporlu Yiğit İncedemir ise, "Taraftarımızın gücüne çok ihtiyacımız var. O açıdan bu ziyareti yapmamız çok güzel oldu. İnşallah Pazar günü de onlara güzel bir hediye vermek istiyoruz. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Taraftarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Futbolcuların, hocaların tüm teknik ekibin gelip geçici olduğunu belirten Manisaspor'un tecrübeli kalecisi İlker Avcıbay ise camianın asıl sahibinin taraftarlar olduğunu kaydetti. Avcıbay şöyle devam etti:

"Bu şehrin bu takıma ne kadar destek olduğunu ne kadar sevdiğini yürüyüşümüz sırasında da gördük. Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Geçen hafta iyi bir başlangıç yaptık. Yukarıya doğru artık bir ivme kazanmak istiyoruz. Buradaki duygu yoğunluğunu gördükten sonra eminim ki bunu galibiyet ile taçlandıracağımızı düşünüyorum. Şehrin bize destek olması bir antrenmandan çok daha öte. Çünkü futbolun en büyük kısmının motivasyon ve oyun zekası olduğunu düşünüyorum. Ne kadar duygularını ve hislerini işin içine katarsan o kadar verimli olacağını kendi adıma düşünüyorum. Sanırım Hikmet hocanın bize kazandırdığı en büyük ölçü de bunlardır."

Manisasporlu taraftarlarda düzenlenen bu organizasyondan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, takımın şehirle bütünleşmesinin kendilerini çok mutlu ettiklerini belirttiler.

MANİSASPOR'DAN ŞEHİR TURU
MANİSASPOR'DAN ŞEHİR TURU
MANİSASPOR'DAN ŞEHİR TURU
MANİSASPOR'DAN ŞEHİR TURU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 20:32:03
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 09:36:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?