30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisaspor'dan Vali'ye ziyaret

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret ederek, Manisa'ya atanmasından dolayı yeni görev yerinde başarılar dilediler.


Manisaspor'un son durumu ve transferler hakkında Vali Celalettin Güvenç'e bilgi veren Başkan Yaralı, "Cuma günü Burak Yılmaz'ın transferi noktalandı. Bu futbolcuyu Fenerbahçe'ye verdik. Burak'a karşılık Güven Güvenir isimli oyuncuyu da transfer ettik. Güven Varol ile ilgili görüşmelerimiz de devam ediyor. Sporcumuzu büyük bir ihtimalle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne vereceğiz. Uğur İnceman transferinde de hem Beşiktaş hem de biz beklemedeyiz. Bu sezon Samsun'dan Samet, Sakaryaspor'dan Hüseyin Tok'u bünyemize kattık. Almanya'dan gurbetçi futbolcu Fatih Baydemir'le de sözleşme imzaladık. Bu futbolcular bizim izleme ekibimiz tarafından takip edildi." diye konuştu.

Takımın 6 Temmuz'da Tarık Almış Spor Tesisleri'nde top başı yapacağını hatırlatan Başkan Yaralı, “Manisa kampından sonra 10-12 gün sürecek olan Kartepe'de kampı başlayacak. Oradan da Bolu Termal'de kampımız devam edecek. 31 Ağustos tarihinde de lige hazır bir şekilde gireceğiz." dedi.

Manisaspor'a başarılar dileyen Vali Celalettin Güvenç ise "Arkadaşlarımız büyük bir samimiyetle çalışıyorlar. Akılcı transferlerle önce mevcut değerleri maddi bakımdan en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Gelecek ve ümit vaat eden oyuncular alıyorlar. İnşallah iyi bir sezon çıkarırız. Çok güzel tesislerimiz var. Bu vesileyle Tarık Almış'ı da minnetle anmak lazım. Tesislerimiz Manisaspor 3. ligde mücadele ederken yapılmış. Kendisini takdir ediyorum. Bu tesisler bugün Türkiye'deki bir çok takımda yok. Manisa'ya da iyi bir takım yakışır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 16:57:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?