5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisa'ya asansörlü üst geçit

MANİSA BELEDİYESİ’NDEN ÜST GEÇİT PROTOKOLÜ

Hayırsever Giritligil ailesinin Vatan Hastanesi Kavşağı’nın bulunduğu yerde yaptıracağı üst geçidin protokolü Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katıldığı törenle imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen protokol töreninde Başkan Ergün Manisa'da ilk defa asansörlü bir üst geçidin hizmete gireceğini belirterek yardımsever aileye teşekkür etti. Başkan Ergün şöyle devam etti; " Manisa'ya buradan müjde verme noktasında bugün bir protokol imzalayacağız. Geldiğimiz günden beri biliyorsunuz bu Mimar Sinan Bulvarı üzerinde çeşitli karşıdan karşıya geçmekte olan vatandaşlarımızın ölümleri ile karşılaştık. Gerçekten hiç istemediğimiz durumlar bunlar. Buna bir çözüm yolu bulunması noktasında bildiğiniz üzere mevcut Mimar Sinan Bulvarı üzerinde demir korkulukların kapatılmasını sağlamıştık. Ama tabi bu geçici bir çözümdü. Hala görüyoruz ki mevcut demirlerin üstlerinden insanlarımız hala atlama noktasında ve hatta demirlerin altından geçerken sıkışan insanlarımızı gördük. Bunları yaşadık." Ergün, yardımlarından dolayı hayırsever Leman Giritligil ile oğlu Ferit Giritligil'e teşekkür etti.

Konuşmanın ardından protokol imzalandı. Üst geçidin yapımına bir hafta içinde başlanacağı, 3 ay içinde hizmete açılacağı bildirildi.

MANİSA BELEDİYESİ’NDEN ÜST GEÇİT PROTOKOLÜ
MANİSA BELEDİYESİ’NDEN ÜST GEÇİT PROTOKOLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 16:39:01
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 23:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?